Άρεσε στη Φούλαμ ο Καπίνο

Άρεσε στη Φούλαμ ο Καπίνο

Gazzetta team
Άρεσε στη Φούλαμ ο Καπίνο

bet365

Tην επίσκεψη της Φούλαμ στη Παιανία για τον Στέφανο Καπίνο επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του νεαρού τερματοφύλακα, τονίζοντας πως η αγγλική ομάδα έμεινε ικανοποιημένη.

Με τις εμφανίσεις που είχε κάνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις Εθνικές ομάδες, ο Στέφανος Καπίνο δεν θα μπορούσε να μη τραβήξει τα ευρωπαϊκά «μάτια» πάνω του. Έτσι, λοιπόν, η Φούλαμ έστειλε τον προπονητή τερματοφυλάκων της Παιανία για να παρακολουθήσει τον ταλαντούχο γκολκίπερ του Τριφυλλιού.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Καπίνο, Γιάννης Βάγιας, στην εφημερίδα «Sportday» λέγοντας: «Ήμουν ενήμερος ότι θα πάει η Φούλαμ να τον δει. Ξέρω ότι τον παρακολουθούσαν στην Παιανία κι ότι είναι ικανοποιημένοι με όσα έχουν δει. Το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο, αλλά αν θα κάνουν κάποια κίνηση και πότε, δεν το γνωρίζω. Κι άλλες ομάδες τον είδαν στο παρελθόν. Τον είχε παρακολουθήσει και η Ρόμα και συγκεκριμένα ο Κόντι. Και η Ίντερ τον έχει τσεκάρει, όπως και άλλες ομάδες σε Γερμανία και Αγγλία επειδή παίζει και στις εθνικές ομάδες.

Είναι λογικό, διότι είναι μεγάλο ταλέντο. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό. Αυτό ενδιαφέρει το παιδί κι εκεί είναι το μυαλό του. Αν έρθει άλλωστε κάποια ομάδα, θα πρέπει με κάποιον να μιλήσει και τώρα δεν υπάρχει κανείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα