Θέλει να μείνει, αλλά...

Θέλει να μείνει, αλλά...

Gazzetta team
Θέλει να μείνει, αλλά...

bet365

O Σιμάο μπορεί να δήλωνε πως... ήδη εχει φύγει αλλά ο Μοζαμβικανός φαίνεται πως πιέζει τον Παναθηναϊκό για να παραμείνει στην ομάδα, αν και με την κάτασταση στην οποία βρίσκεται το Τριφύλλι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Το «ακατέργαστο διαμάντι» που έλεγε και ο Τεν Κάτε έχει δεθεί με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό πρώτη του επιλογή μέχρι το τέλος θα είναι οι «πράσινοι». Μπορεί σε δηλώσεις που είχε κάνει να έλεγε πως έχει συμφωνήσει με ομάδα από την Γερμανία, αλλά αυτό είχε γίνει και πέρσι και τελικά ο Μοζαμβικανός μέσος τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σιμάο λοιπόν θέλει να πιέσει το Τριφύλλι για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο με το αδιέξοδο που έχει βρεθεί η ΠΑΕ. Πάντως, αν βρεθεί λύση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού όλα θα άλλαξουν και αυτό θα περιμένει ο Σιμάο μέχρι τελευταία στιγμή διαφορετικά θα πει το «αντίο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα