Σε φουλ ρυθμούς και ο Νιμανί

Σε φουλ ρυθμούς και ο Νιμανί

Απόστολος Παγώνης
Σε φουλ ρυθμούς και ο Νιμανί

bet365

Χωρίς τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά με τον Φρεντερικ Νιμανί να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Αύριο κλείνει η Ν. Μεσήμβρια για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.

Ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αγώνα με την Δόξα Δράμας θα έχει για πρώτη φορά φέτος πεντακάθαρο απουσιολόγιο καθώς σήμερα ο Νιμανί ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Τσιρίλο. Ο Ιταλός δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, απλώς εξασφάλισε μια μέρα νωρίτερα την πασχαλινή του άδεια και αναχώρησε οικογενειακός για την Ιταλία. Ο Ρουμάνος τεχνικός προτίμησε να ακολουθήσει ένα χαλαρό πρόγραμμα προετοιμασίας. Μάλιστα με τη πρώτη ομάδα, προπονήθηκαν και οι νεαροί Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Μελισσάς, και Στάμου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα