Αντί για δώρο 200 ευρώ!

Αντί για δώρο 200 ευρώ!

Γιώργος Τσακίρης
Αντί για δώρο 200 ευρώ!

bet365

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ αντί για δώρο του Πάσχα μοιράζουν 200-300 ευρώ σε κάθε υπάλληλο το οποίο φυσικά δεν αντιστοιχεί στο νόμιμο δώρο.

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν να κάνουν υπομονή όμως η σημερινή ημέρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για αυτούς. Μπορεί εκείνοι να βάζουν πλάτη αλλά δεν βλέπουν να πράττει το ίδιο και η διοίκηση της ΑΕΚ. Όσοι ήταν σήμερα στα Σπάτα περιμένοντας να τους καταβληθεί το δώρο του Πάσχα, πήραν τελικά έναντι μόλις ένα ποσό κοντά στα 200-300 ευρώ που εννοείται πως δεν φτάνει ούτε... για ζήτω για τις υποχρεώσεις τους.

Σε ελκυστική απόδοση (2.00) βρίσκουμε στην betoto τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου

Οι υπάλληλοι που παραμένουν τρεις μήνες απλήρωτοι, περίμεναν τουλάχιστον πως θα έχουν τουλάχιστον το δώρο ολόκληρο για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και ταυτόχρονα να έχουν πλήρες πασχαλινό τραπέζι. Αντ' αυτού πήραν ελάχιστα χρήματα και όσοι ρωτούσαν που είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος και ο εκτελεστικός διευθυντής Ηλίας Μπόβαλης έλαβαν απάντηση ότι ήδη έχουν αναχωρήσει για το τετραήμερο του Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα