«Ντεμπούτο» Νταλακούρα στο Αγρίνιο

Γιώργος Φραδελάκης
«Ντεμπούτο» Νταλακούρα στο Αγρίνιο

bet365

Την πρώτη του προπόνηση στον Παναιτωλικό πραγματοποίησε σήμερα ο Γιάννης Νταλακούρας, ο οποίος πάντως έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο «τιμόνι» της ομάδας.

Ο Τάκης Λεμονής έλυσε από χθες το απόγευμα την συνεργασία του με τους Αγρινιώτες, οι οποίοι θα οδηγηθούν στα δύο τελευταία παιχνίδια για το φετινό πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο τους. Ο αντικαταστάτης του «Sir Takis», προπονεί για πρώτη φορά τα «καναρίνια» σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και σήμερα το πρωί μάλιστα έγινε και το πρώτο «ραντεβού» με τους παίκτες του.

Σ' αυτή ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουτρουμάνος, με το μεγαλύτερο μέρος της ν' αναλώνεται σε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό διπλό.

Παράλληλα ν΄αναφέρουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη, την Τετάρτη του Πάσχα (18/4), θα ξεκινήσει απ' την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα