«Ήταν λάθος που επέζησε η βοηθός»

Γιώργος Φραδελάκης
«Ήταν λάθος που επέζησε η βοηθός»

bet365

Δριμεία ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, με αφορμή την απόφαση της Σούπερ Λιγκ για επανάληψη του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης, χαρακτηρίζοντας ως... λάθος το γεγονός πως η βοηθός επέζησε.

Η ΟΔΠΕ παράλληλα κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της για μία βάναυση επίθεση σε βάρος των διαιτητών, καταδικάζει την συγκεκριμένη απόφαση της Σούπερ Λιγκ, κλείνοντας με την φράση: «Έτσι "μεγαλουργεί" το λεγόμενο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΠΕ:

«Με κατάπληξη και και αγανάκτηση παρακολουθεί η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΔΠΕ) όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε βάρος της διαιτησίας του ποδοσφαίρου από επίσημους και μην κύκλους.

Η πρόσφατη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League καταδεικνύει ότι οι διοικούντες το Ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνουν τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους, ενώ παράλληλα απαιτούν από αυτούς να είναι αξιόπιστοι και αποδοτικοί.

Η απόφαση για επανάληψη του αγώνα Άρης – Αστέρας Τρίπολης είναι ευθεία και βάναυση επίθεση σε βάρος των διαιτητών του αγώνα αυτού και κλονίζει τα ίδια τα θεμέλια της αξιοπιστίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι διαιτητές του αγώνα αυτού, αποφάσισαν σωστά και σύμφωνα με τον κανονισμό τη διακοπή του αγώνα. Μήπως ήταν λάθος τους το ότι επέζησε η βοηθός διαιτητού ή τουλάχιστον ότι δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο;

Καταδικάζουμε τη σε βάρος των διαιτητών επίθεση, είτε προέρχεται από την εξέδρα, είτε αναδίδεται από πειθαρχικές αποφάσεις.
Έτσι “μεγαλουργεί” το λεγόμενο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα