«Γλυκοκοιτάζει» Κλέιτον ο Ατρόμητος

Θοδωρής Βασίλης
«Γλυκοκοιτάζει» Κλέιτον ο Ατρόμητος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σίλβα Κλέιτον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο ίδιος ψάχνεται για επιστροφή στην πατρίδα του ή την Ρωσία, αλλά η λύση δεν αποκλείεται να έρθει από την Ελλάδα και τον Ατρόμητο.

Όπως αναφέρει η Sportday οι Περιστεριώτες έχουν βάλει στο μάτι τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση και να τον φέρουν στην ομάδα. Οι αποδοχές του Κλέιτον στους «πράσινους» φτάνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, με την πρόταση του Ατρομήτου να είναι χαμηλότερη, αλλά αρκετά σημαντική για να τον βάλει σε σκέψεις.

Ο Κλέιτον είναι επιθυμία του Γιώργου Δώνη ο οποίος τον είχε παίκτη στην Λάρισα αλλά ανεξάρτητα αν ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στην ομάδα ο παίκτης αρέσει στον Γιώργο Σπανό και θα γίνει προσπάθεια απόκτησής του.

Ο Βραζιλιάνος είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και στο μυαλό του είχε δύο επιλογές. Είτε την επιστροφή στην πατρίδα του, είτε ένα καλό συμβόλαιο στην Ρωσία όπου ακόμα τα χρήματα ρέουν άφθονα και δεν αποκλείεται η πρόταση του Ατρομήτου να τον βάλει σε σκέψεις παραμονής στην Ελλάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα