«Πάρτε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη»

«Πάρτε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη»

Gazzetta team
«Πάρτε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη»

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε συνάντηση με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον προέτρεψε ο Ερασιτέχνης να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μαζί με τον Mr MIG, στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ήταν η Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου, ο Γιώργος Λιβέρης και ο Χατζησαράντος (μέλη του Ερασιτέχνη). Βασικό θέμα συζήτησης, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ήταν οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου από τον Ερασιτέχνη.

Ο Βγενόπουλος ζήτησε από τον Μακρόπουλο να πάρει ο Ερασιτέχνης τις μετοχές της ΠΑΕ και να γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στα βιβλία της «Μάνας του Λόχου» από την Grant Thornton. Ο λόγος είναι για να υπάρχει «καθαρή» εικόνα για την οικονομική κατάσταση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αντιπρότεινε στον «Βγενό» ο έλεγχος να γίνει από άλλη εταιρία, αλλά παρά την αρχική αντίρρηση του συμφώνησαν να γίνει από την Grant Thornton αφού τα έξοδα θα πληρωθούν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Μάλιστα, οι δύο άντρες μίλησαν και για το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου και των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα