Τα έστειλε online o Παναθηναϊκός

Τα έστειλε online o Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Τα έστειλε online o Παναθηναϊκός

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε και τα τελευταία έγγραφα σχετικά με τις οφειλές της στο αρμόδιο τμήμα της UEFA και περιμένει την ετυμηγορία της στα τέλη Απριλίου.

Τα τελευταία στοιχεία με τα οποία έκλεισε ουσιαστικά και ο φάκελος του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις οφειλές του, στάλθηκε στην UEFA από την ΠΑΕ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου παρέμειναν την τελευταία εβδομάδα σε ανοικτή γραμμή με την Ομοσπονδία για να συμπληρώσουν ότι θεωρείται απαραίτητο στον φάκελο που είχε παραδοθεί από την ΕΠΟ.

Οι πράσινοι χρησιμοποίησαν το online σύστημα της UEFA (IT Tool Line), συμπλήρωσαν τον φάκελό τους και πλέον περιμένουν τις κινήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, της οποίας τα αρμόδια όργανα του τμήματος «Financial Control Panel» θα εξετάσουν ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που έχουν αποσταλεί και θα βγάλουν την τελική τους απόφαση στα τέλη Απριλίου, μεταξύ 20-24 του μηνός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα