Τα τετ-α-τετ του Λέτο

Τα τετ-α-τετ του Λέτο

Νίκος Αθανασίου
Τα τετ-α-τετ του Λέτο

bet365

Ο Λέτο πήγε στη Παιανία, μίλησε τόσο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και με τον γιατρό της ομάδας και οριστικά χάνει τη σεζόν. Το αισιόδοξο σενάριο και οι προτροπές του Πορτογάλου.

Όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Σεμπάστιαν Λέτο πήγε στην Παιανία λίγο πριν αναχωρήσει για την Αργεντινή, ώστε πριν επιστρέψει στη Μπολονία να περάσει κάποιες μέρες μαζί με την οικογένεια του. Ο «Σέμπα» κατά την παραμονή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» εκτός από όσα είπε με τους συμπαίκτες του, είχε δύο τετ-α-τετ. Ένα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ένα με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Ο Φερέιρα μόλις είδε τον Αργεντινό επιθετικό του είπε «μας έλειψες» ενώ στη συνέχεια προέτρεψε τον παίκτη του να μην... φορτσάρει πριν να είναι απολύτως καλά. «Δεν χρειάζεται να βιαστείς. Πρέπει να επιστρέψεις δυνατός» ήταν η προτροπή του 65χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τον Λέτο.

Στη συνέχεια, ο «Σέμπα» μίλησε με τον Κουλουμέντα για την πορεία της θεραπείας του, τονίζοντας πως πλέον δεν νιώθει πόνους και είναι αισιόδοξος πως θα γλιτώσει την χειρουργική επέμβαση. Πλέον, είναι δεδομένο πως χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν, καθώς το αισιόδοξο σενάριο τον θέλει να μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς σε δύο μήνες από τώρα, υπό την προϋπόθεση πάντα να μην περάσει τη πόρτα του χειρουργείου.

Φυσικά, και επειδή μιλάμε για το βαρόμετρο του φετινού Παναθηναϊκού, το οποίο βγήκε... off στα μέσα Γενάρη, θα πρέπει το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση Λέτο. Τόσο για το καθαρά ιατρικό κομμάτι όσο και για τους λανθασμένους επικοινωνιακούς χειρισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα