Εφεση όπως αναμενόταν!

Εφεση όπως αναμενόταν!

Απόστολος Παγώνης
Εφεση όπως αναμενόταν!

bet365

Όπως είχε διαρρεύσει από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφαση της Superleague για το ματς Άρης-Αστέρας Τρίπολης. Πλέον η υπόθεση θα εξεταστεί από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, όπως αναμένονταν άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Super League για τον αγώνα του Άρης με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά της 142/2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Πλέον τα πάντα θα κριθούν στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ όπου θα επανεξεταστεί η υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα