«Απορώ για τον Παναθηναϊκό»

«Απορώ για τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Απορώ για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Την απορία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, εξέφρασε ο πρόεδρος της Σετούμπαλ, Φερνάντο Ολιβέιρα, τονίζοντας ότι είναι πρόθυμος να βρεθεί μια λύση στο θέμα του Ζέκα.

Με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ο ισχυρός άνδρας της πορτογαλικής ομάδας ανέφερε: «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε έξτρα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Απορώ όμως πως έφτασε σε αυτό το σημείο, αυτή η μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για το ποσό που εκκρεμεί από την πώληση του Ζέκα. «Ελπίζω πως θα βρεθεί μια λύση που θα εξυπηρετεί τη Σετούμπαλ και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού και να βρούμε ένα τρόπο για να τακτοποιηθεί η οικονομική εκκρεμότητα. Ο Παναθηναϊκός είχε έναν οικονομικά ισχυρό πρόεδρο. Πως έφτασε σε αυτό το σημείο;».

Ο Ολιβέιρα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει το κακό του Παναθηναϊκού. «Δεν θέλουμε να τιμωρηθεί ένας ιστορικό σύλλογος. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Πήγαμε στη FIFA για να διασφαλίσουμε τα χρήματα μας. Τα πράγματα εδώ δεν διαφέρουν πολύ. Η κρίση χτύπησε την Ελλάδα, χτύπησε όμως και την Πορτογαλία. Αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε και εμείς».

Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένα ποσό στο λογαριασμό της Σετούμπαλ για την μεταγραφή του Ζέκα. «Όπως πληροφορήθηκα, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένα ποσό στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Εκείνος με τον οποίο επικοινωνώ στην Ελλάδα, μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει ένα ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ότι σκοπεύει να τα καταθέσει στο λογαριασμό της Σετούμπαλ».

Τέλος σχολίασε και την προσφυγή που έκανε η ομάδα του στη FIFA. «Δεν γινόταν αλλιώς. Στείλαμε ένα σωρό χαρτιά να μάθουμε γιατί δεν έχουν καταθέσει το ποσό. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ταξίδεψα στην Αθήνα, μήπως λύσουμε το θέμα, αλλά τίποτα. Μας ανησύχησε το γεγονός πως ο Ζέκα δεν υπέγραψε τον διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα