«Μπράβο σας αλλά δεν τελειώσαμε»

Δημήτρης Τομαράς
«Μπράβο σας αλλά δεν τελειώσαμε»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Λεβαδειακού για την επικράτησή τους σε βάρος της Ξάνθης, ωστόσο τους τόνισε ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να συνεχίσουν το ίδιο καλά μέχρι το τέλος της Σούπερ Λίγκας.

Στο δημοτικό στάδιο και μέσα σε πολύ καλό κλίμα έπειτα από τη νίκη επί της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού την Μεγάλη Τρίτη. Ο Γιώργος Παράσχος πριν την έναρξή της πρώτα συνεχάρη τους παίκτες του.

Στην συνέχεια όμως τους τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναπαύονται καθώς δεν έχει εξασφαλισθεί μαθηματικά ο στόχος της παραμονής και θα πρέπει να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στα δύο εναπομείναντα ματς. «Μπράβο σας αλλά δεν τελειώσαμε. Έχουμε ακόμα δρόμο. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους αγώνες που μας απομένουν για να σωθούμε και μαθηματικά», ανέφερε σχετικά.

Στο προπονητικό σκέλος όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Ξάνθη για περισσότερα από 45' ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο γήπεδο της Χαιρώνειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα