«Δεν υπάρχουν χρήματα»

«Δεν υπάρχουν χρήματα»

Γιώργος Τσακίρης
«Δεν υπάρχουν χρήματα»

bet365

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν γνωρίζουν (και δεν ελπίζουν) αν θα λάβουν το δώρο του Πάσχα αφού δεν άκουσαν τίποτα θετικό από τον Ανδρέα Δημητρέλο...

Ο Ανδρέας Δημητρέλος υποχρεώθηκε να μιλήσει στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να τους εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση στην εταιρεία (όχι πως δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι) και στο ταμείο της με αφορμή τη μη καταβολή του δώρου για το Πάσχα.

«Γνωρίζετε όλοι τι περνάμε όσοι βρισκόμαστε εδώ. Αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες σας και αναγνωρίζουμε όλοι τον επαγγελματισμό σας και την προσπάθειά σας. Ομως δεν υπάρχουν χρήματα. Προσπαθούμε και όπως διαπιστώνετε κι εσείς είμαστε πλέον μόνοι μας», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές του.

Εννοείται πως το πρόβλημα για το υπαλληλικό προσωπικό παραμένει και φυσικά δεν... ιδρώνει το αυτί ούτε του Πέτρου Παππά ούτε και του Νίκου Νοτιά οι οποίοι έχουν ήδη προγραμματίσει τις πασχαλινές τους διακοπές τη στιγμή που οι υπάλληλοι της Ενωσης δεν ξέρουν αν μπορούν να έχουν όλα τα απαραίτητα αγαθά έστω για το τραπέζι της Ανάστασης!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα