«Πιθανό να φταίει μια πίπα»!

«Πιθανό να φταίει μια πίπα»!

Gazzetta team
«Πιθανό να φταίει μια πίπα»!

bet365

O Πολυχρόνης Βεζυρίδης ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έκανε χρήση κοκαΐνης και... ρίχνει την ευθύνη σε μια πίπα οπαδού που είχε καπνίσει.

Στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απολογήθηκε σήμερα ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, ο οποίος σε έλεγχο ντόπινγκ είχε πιαστεί να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΟΦΗ αρνήθηκε τα πάντα, τονίζοντας πως ποτέ του δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ έδωσε και την δική του πιθανή εξήγηση για το πως υπήρξε θετικό δείγμα, επισημαίνοντας πως πριν το ματς με την ΑΕΚ είχε καπνίσει από μια πίπα οπαδού της ομάδας της Κρήτης.

Αναλυτικά η απολογία του Βεζυρίδη είχε ως εξής: «Δεν έχω πάρει ποτέ συνειδητά κοκαΐνη. Δεν θα ρίσκαρα την καριέρα μου και την ηρεμία της οικογένειάς μου. Έχω μια υποψία για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, την Πέμπτη 23/02, είχα μια συνάντηση με οπαδούς της ομάδας που μου ζήτησαν μια φανέλα μου.

Επειδή δεν είχα να τους δώσω, τους κάλεσα το βράδυ στο σπίτι μου. Όντως, ήρθαν, ανέβηκαν στο σπίτι και παρήγγειλα φαγητά και μπύρες. Μου πρόσφεραν ένα τσιγάρο και επειδή καπνίζω περιστασιακά, κάπνισα και τότε. Ένα από τα παιδιά, έφτιαχνε μια πίπα βάζοντας μέσα καπνό. Μου είπε 'δοκίμασε' και δοκίμασα. Ένιωσα μια ζαλάδα, αλλά θεώρησα ότι ήταν από τις μπύρες και δεν έδωσα σημασία. Πιθανόν να υπήρχε εκεί κάποια ουσία».

Όσον αφορά την δικηγόρο του παίκτη την Βάσω Πανταζή, τόνισε πως η ουσία που βρέθηκε στον πελάτη της είναι μεταβολίτες κοκαΐνης και όχι το συγκεκριμένο ναρκωτικό και πως δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει κάποιος για να ντοπαριστεί, μιας και η δράση του κρατάει 20 λεπτά. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπομνήματα μέχρι τις 19/4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα