Ντου οπαδών του ΠΑΣ σε εκπομπή

Θοδωρής Βασίλης
Ντου οπαδών του ΠΑΣ σε εκπομπή

bet365

Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο στούντιο του IoanninaTV κατά την διάρκεια αθλητικής εκπομπής και πέταξαν γιαούρτια και αυγά στον παρουσιαστή ενώ στη συνέχεια έσκισαν αφίσες του στούντιο. «Με έχουν στοχοποιήσει για μία φωτογραφία» ανέφερε στο gazzetta.gr o Νίκος Σκούμπος.

Μετά το ντου στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 πριν από λίγες ημέρες, νέα εισβολή κουκουλοφόρων έγινε στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα νεαρά άτομα που ισχυρίστηκαν ότι είναι οπαδοί του ΠΑΣ εισέβαλαν σε αθλητική εκπομπή του Ioannina TV την οποία παρουσιάζουν ο Νίκος Σκούμπος και η Έλενα Αντωνίου και τους πέταξαν γιαούρτια και αυγά ενώ τους επιτέθηκαν και φραστικά.

Στη συνέχεια έσκισαν αφίσες που ήταν τοποθετημένες στο στούντιο. Το θύμα της επίθεσης, Νίκος Σκούμπος, μίλησε στο gazzetta.gr για το περιστατικό.

«Με έχουν στοχοποιήσει για μία φωτογραφία»

«Μπήκαν στο στούντιο περίπου δέκα άτομα και επιτέθηκαν. Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της ΑΕΚ και στη συνέχεια γκρέμισαν το στούντιο» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια. «Έχουν πρόβλημα με τον Τύπο εδώ στα Γιάννενα. Εμένα με έχουν στοχοποιήσει για μία συγκεκριμένη φωτογραφία από έναν παλιότερο αγώνα της ΑΕΚ».

Τέλος, ο κ.Σκούμπος τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά κατά των κουκουλοφόρων. «Αυτή την στιγμή είμαι στην Αστυνομία και καταθέτω μηνύσεις για να βρεθούν οι ένοχοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα