«Να συνεχίσουμε με Κατσαβάκη»

Gazzetta team
«Να συνεχίσουμε με Κατσαβάκη»

bet365

Το έργο της Δόξας Δράμας στη Σούπερ Λιγκ ήταν εξαρχής δύσκολο, με τους διοικούντες την ομάδα να είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο της ομάδας.

Ο επικεφαλής των «μαυαραετών», Θανάσης Σάμιος, με δηλώσεις του στον σταθμό Άλφα της Δράμας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον Κατσαβάκη και ξεκαθάρισε ότι αν θέλει και ο ίδιος, θα συνεχίσει στην ομάδα και του χρόνου στη Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σάμιος:

Για την παραμονή του Μάκη Κατσαβάκη: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Μάκη. Δεν μπαίνω στα χωράφια του, δεν με κουράζει. Είναι ένα άνθρωπος που έχει καταλάβει την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, αλλά και τη τεχνοκρατική μου αντίληψη για τα πράγματα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, είναι ένας πολύ τίμιος άνθρωπος με συναίσθημα. Την αγαπάει την ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσουμε».

Για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει ακόμα. Είπαμε ότι έχουμε στις 30 Ιουνίου λήξη του πρωταθλήματος. Εκεί θα μετρήσουμε τα κουκιά μας. Η ομάδα παίζει ακόμη και σας είπα τις προθέσεις μας, το πώς σκεφτόμαστε, τα φιλικά, το να δοκιμάσουμε τα παιδιά».

Για τον τηλεμαραθώνιο που αφορούσε το γήπεδο: «Το γεγονός αυτό είχε μία πανελλαδική απήχηση για το θέμα έχω μιλήσει αρκετές φορές. Πέρα από το ευχαριστώ που θέλω να επαναλάβω προς όλους, τον απλό κόσμο, τον ερασιτέχνη, τον πρόεδρο του, όλους τους φορείς ανεξαρτήτως γιατί όλοι έχουν συνδράμει και έχουν βοηθήσει και πέρα από τη χαρά και τη συγκίνηση που νιώθει κανείς με ένα τέτοιο εγχείρημα, αυτό που πρέπει να σας πω εγώ για το γήπεδο είναι ότι χωρίς γήπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για ομάδα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μέλλον ομάδας. Εγώ προσωπικά θα βάλω τη δική μου χροιά σε αυτό το εγχείρημα και του χρόνου η ομάδα μας θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο τελείως διαφορετικό που θα αποτελεί έδρα γιατί αυτό χρειαζόμαστε».

Για τις κινήσεις που γίνονται για αθλητικό κέντρο: «Κοιτάξτε τηρουμένων των αναλογιών αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει λύση όμως δεν έχει αυτή που θέλει. Δεν έχει αυτή που χρειάζεται. Χρειάζεται ένα γήπεδο, χρειάζεται και ένα προπονητικό. Εδώ λύσαμε το γηπεδικό δεν θα λύσουμε αυτό. Απλά χρειάζεται πίστη και χρειάζεται υπομονή γιατί οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Είναι καταστροφικές και δεν υπάρχουν ούτε μαγικές συνταγές, ούτε μαγικές λύσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα