«Πόρτα» σε Ολυμπιακό ο Σιμάο

Gazzetta team
«Πόρτα» σε Ολυμπιακό ο Σιμάο

bet365

Άνθρωπος του Ολυμπιακού φέρεται να προσέγγισε δύο φορές τον Σιμάο Τζούνιορ, ωστόσο ο Μοζαμβικανός άσος του Παναθηναϊκού έκλεισε την πόρτα και τις δύο φορές στον «αιώνιο».

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρίσει από τον Παναθηναϊκό και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Άνθρωπος που λειτούργησε εκ μέρους του Ολυμπιακού φέρεται να προσέγγισε δύο φορές τον Μοζαμβικανό μέσο τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, η απάντηση του Σιμάο ήταν αρνητική και τις δύο φορές.

Ο παίκτης του Τριφυλλιού απέφυγε να δοκιμάσει την τύχη του στον αιώνιο αντίπαλο, για λόγους που γίνονται εύκολα κατανοητοί, ενώ από τη στιγμή που δεν σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων δεν βλέπει πως μπορεί να τον καλύψει άλλη ομάδα στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων πιστεύει πως έχει πιάσει «ταβάνι», και ως εκ τούτου η μόνη λύση για εκείνον είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα