Θέλει να κρατήσει Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Θέλει να κρατήσει Μήτρογλου

bet365

Ο Ατρόμητος επιζητά να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Κώστα Μήτρογλου και τη νέα χρονιά, γνωρίζοντας πολύ καλά βέβαια ότι όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Τίποτα το χειροπιαστό δεν υπάρχει για τους Γιάννη Σκόνδρα και Θανάση Καραγκούνη.

Ο Μήτρογλου είναι ένας φορ που θέλουν να κρατήσουν και του χρόνου οι άνθρωποι του Ατρομήτου. Οι διοικούντες τον σύλλογο του Περιστερίου θα προσπαθήσουν να τα βρουν με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή επιθετικό, είναι όμως ένα θέμα με το οποίο θα καταπιαστούν στο τέλος της χρονιάς.

Ως γνωστόν πάντως και ο Μήτρογλου και ο Τάτος από την στιγμή που είναι δανεικοί από τους πρωταθλητές Ελλάδας θα επιστρέψουν στο λιμάνι. Σχετικά με τους Σκόνδρα και Καραγκούνη -για τους οποίους έχει διαρρεύσει πως παρακολουθούνται από τον Ολυμπιακό και πως ενδέχεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή τους- οι Περιστεριώτες δεν έχουν στα χέρια τους κάτι το ουσιαστικό.

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Με άλλα λόγια δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη προσέγγιση από μεριάς των ερυθρόλευκων για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα