Κουνάει μαντίλι!

Κουνάει μαντίλι!

Νίκος Αθανασίου
Κουνάει μαντίλι!

bet365

Ο... χορός των αποχωρήσεων στον υπό διάλυση Παναθηναϊκό ανοίγει με τον Σιμάο, με τον Μοζαμβικανό να παραδέχεται πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Όλα δείχνουν Γερμανία.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχει τελειώσει. Οι δημοσιογράφοι... ξενερωμένοι από την κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κέφι για πολλά πολλά όπως και οι ποδοσφαιριστές. Ποιος να μιλήσει και τι να πει; Τελευταίος από τα αποδυτήρια βγαίνει ο Σιμάο παρέα με τον Κουίνσι. Οι δύο Αφρικανοί του «τριφυλλιού» κατευθύνονται στο Hummer του Μοζαμβικανού, ο οποίος είπε να σπάσει τα «κλισέ» των όσων είχαν ακουστεί μέχρι εκείνη την στιγμή και να αποκαλύψει πως είναι... φευγάτος. Έχοντας βρει μάλιστα και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πιθανότατα στη Γερμανία, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την Βόλφσμπουργκ ενώ στις υποψηφίες είναι και η Στουτγκάρδη που έχει συχνή παρουσία στα vip της Καλογρέζας.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Εξάλλου το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν σταματήσει εδώ και καιρό εξαιτίας της τραγικής διοικητικής κατάστασης, και ο 23χρονος μέσος δεν είχε άλλη επιλογή. Τον τελευταίο καιρό έβαλε κάτω τις προτάσεις που είχε και όπως αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής έξω από το ΟΑΚΑ «δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να μείνω. Χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις για να μείνω και δεν υπάρχουν. Σε ότι με αφορά, ας πούμε ότι σχεδόν έχω φύγει. Δεν μπορώ όμως να σας πω ότι υπέγραψα ή θα υπογράψω. Περιμένω το τέλος της σεζόν και μετά θα φύγω. Έχω συμφωνήσει αλλά δεν θα σας πω την ομάδα».

Το χαμόγελο όλο νόημα στην ερώτηση για το αν μιλάμε για γερμανικό σύλλογο, έδειξε ότι πιθανότατα η Μπουντεσλίγκα θα είναι ο επόμενος σταθμός του «Σίμου», με τον Παναθηναϊκό να χάνει τσάμπα μέσα από τα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή «εργαλείο» και με μεταπωλητική αξία. Ο μάνατζερ του, Έκτορ Περάλτα, έχει πολύ καλά «κονέ» στη Γερμανία και σύμφωνα με κάποιες φήμες η Βόλφσμπουργκ είναι η εκλεκτή χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Από κει και πέρα, ο Σιμάο είπε για τη νίκη επί του Πανιωνίου:

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν εύκολη. Γιατί στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο αλλάξαμε συμπεριφορά. Γίναμε πιο γρήγοροι, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο μέρος και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πιο αποτελεσματικοί, αφού σκοράραμε τρεις φορές Νομίζω πως η ομάδα είναι σοβαρή σε κάθε παιχνίδι. Αλλά δεν μπορεί να δίνει πάντα το 100%. Δεν είναι εύκολο. Και ο αντίπαλος μας είναι καλός, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Πανιώνιο να έχει μία ελαφρά υπεροχή. Αλλά ήμασταν σοβαροί. Είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει πάντα καλά και μερικές φορές φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρός".

Έχετε πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες μετά τις ήττες στα ντέρμπι. Πως έχει διαμορφωθεί η ψυχολογία σας;

"Πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε. Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, μετά τα ντέρμπι κάναμε συνεχόμενες ήττες γιατί συμπεριφερθήκαμε σαν να είχε έρθει το τέλος του κόσμου. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Φέτος έχουμε αντιδράσει διαφορετικά. Δεν έχουμε σχέση με πέρυσι. Είμαστε επαγγελματίες, προπονούμαστε καλά και σε κάθε παιχνίδι έχουμε μία σταθερότητα. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φίλους μας και να νικάμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ".

Αφού ανέφερες τα πλέι οφ, ποιος είναι ο στόχος σας;

"Να τα αρχίσουμε έχοντας 2 ή 3 πόντους, να τερματίσουμε πρώτοι και να αποδώσουμε καλά. Αυτά τα παιχνίδια είναι στο τέλος της σεζόν και είναι σημαντικό για εμάς, να δείξουμε καλή εντύπωση. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πάντα μένει η τελευταία εντύπωση. Αυτή θέλουμε να αφήσουμε, νικώντας όλα τα ματς ως το τέλος''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα