Νέο μπουγιουρντί στην ΑΕΚ

Νέο μπουγιουρντί στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Νέο μπουγιουρντί στην ΑΕΚ

bet365

Στην ΑΕΚ δεν πρόλαβαν να ανασάνουν λίγο και ήρθε νέα λυπητερή. Συγκεκριμένα πρόστιμο στην Ένωση έμαθαν τα ευχάριστα για πρόστιμο ύψους 3 εκατ. ευρώ από την Εφορία μετά από έναν έλεγχο για το διάστημα Μάρτιος-Δεκέμβριος 2011 και αφορά την περίοδο προεδρίας του Σταύρου Αδαμίδη.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει προσπαθήσει το εν λόγω ποσό να μπει στην ρύθμιση των υπόλοιπων οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Ήδη πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης έδωσε ένα ποσό 20.000 ευρώ για ένα υπόλοιπο του φακέλου αδειοδότησης.

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους έως 100 ευρώ

Με κόσμο κόντρα στον Ατρόμητο

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ κατέβαλε το ποσό των 55.000 ευρώ και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα 110.000 ευρώ που είχαν δοθεί, συμπληρώθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα για να σφραγιστούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Χειρουργήθηκε ο Βλάχος

Τέλος, πετυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, είχε υποστεί κάταγμα στο αντιβράχιο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα