«Δεν είχε τίποτα η Κουρομπύλια»

«Δεν είχε τίποτα η Κουρομπύλια»

Gazzetta team
«Δεν είχε τίποτα η Κουρομπύλια»

bet365

Ο εντεταλμένος απ' την Σούπερ Λίγκ γιατρός στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Γιαννούλης αποκάλυψε πως η βοηθός Κουρομπύλια, δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα.

Το μπουκάλι που δέχτηκε η βοηθός διαιτητή, Χρυσούλα Κουρομπύλια, αποτελεί και τον λόγο που διακόπηκε η επεισοδιακή χθεσινή αναμέτρηση των «κιτρίνων» με τον Αστέρα, όπως ωστόσο υποστηρίζει ο γιατρός του αγώνα στο Αris Fm, κακώς το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε! Συγκεκριμένα είπε ότι παθολογικά και κλινικά ήταν εντάξει, προτρέποντας την μάλιστα να βγει στον αγωνιτικό χώρο και να συνεχίσει το παιχνίδι, ωστόσο η ίδια ήταν ταραγμένη και αυτό δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Γιαννούλης:

Για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η βοηθός στο Ιπποκράτειο: «Έχω επίσημη ενημέρωση από το Ιπποκράτειο σχετικά με τις εξετάσεις της κ. Κουρομπύλια. Οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν έδειξαν κανένα παθολογικό αίτιο και σε λίγη ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα και στα χέρια μας».

Σχετικά με το ψυχολογικό θέμα που επικαλέστηκε: «Ψυχολογικά δεν ήταν στην καλύτερη φάση, είχε μια ταραχή προσπαθήσαμε να την ανατάξουμε για να συνεχίσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν στα καλά της. Πάντα σε θέμα ψυχολογίας μιλάμε γιατί παθολογικά δεν είχε τίποτα. Είχε μια ευαισθησία στην κοιλιά, αντικειμενικά δεν είχε τίποτα. Την προέτρεψα να βγει στο παιχνίδι αλλά δεν ήθελε να βγει. Η δεύτερη εξέταση έγινε μετά την εκκένωση της κερκίδας και δεν δικαιολογείται να μην συνεχίσει το παιχνίδι, κάτι το οποίο και παραδέχτηκε. «Εγώ μπορώ να συνεχίσω», είπε αλλά ήταν ταραγμένη».

Όσο για το αν έχει ξανασυναντήσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό: «Τέτοιο περιστατικό είδαμε πρώτη φορά. Και η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεση ότι δεν έχει πρόβλημα παθολογικό και θα μπορούσε να βγει αλλά ψυχολογικά δεν ήταν καλά. Έχω πληροφορηθεί ότι οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αντικειμενικά δεν συνέτρεχε λόγος διακοπής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα