Το μυαλό στα πλέι οφ!

Το μυαλό στα πλέι οφ!

Γιώργος Βροντάκης
Το μυαλό στα πλέι οφ!

bet365

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει με νίκες στη Super League, όμως, το μυαλό των περισσότερων στο πράσινο στρατόπεδο είναι στα πλέι οφ.

Αυτό φάνηκε και κόντρα στον Πανιώνιο, όπου το τριφύλλι πήρε τη νίκη με 3-0 και σε συνδυασμό με την γκέλα της ΑΕΚ στα Γιάννινα και την ισοπαλία στο Περιστέρι (Ατρόμητος ΠΑΟΚ 0-0) αύξησε την διαφορά από τους δύο «δικέφαλους».

Ομως, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε εντολή κατά την διάρκεια του αγώνα με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, ώστε να πάρουν κίτρινη κάρτα οι Κώστας Κατσουράνης και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ (συμπλήρωσαν 10 κάρτες) για να λείψουν από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου και να μην έχουν πρόβλημα στα πλέι οφ.

Σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια θα λείψουν και ο Λουκάς Βύντρα με τον Ρούντολφ Γκέργκελι (συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα