Αναστασιάδης: «Βοήθησε η Παναγία»

Αναστασιάδης: «Βοήθησε η Παναγία»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Βοήθησε η Παναγία»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στη Θεία βοήθεια στάθηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΚ, αναφερόμενος στην εξασφάλιση της παραμονής για την ομάδα του.

«Αυτά τα κάνει η Παναγία. Σας το έχω πει πολλές φορές. Θέλω όμως να δώσω πολλά συγχαρητήρια και σε αυτά τα παιδιά. Είχαμε πολλά προβλήματα και τελικά τα καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τα παιδιά. Μας βοήθησε και η Παναγία σε ένα δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μία πειθαρχημένη ομάδα. Πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα και είμαστε σε καλό δρόμο», είπε ο προπονητής του ΠΑΣ.

Ακολούθως, ο Αναστασιάδης μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για Ανάσταση του ΠΑΣ.

«Να ευχηθώ καταρχήν Χρόνια πολλά , να έχουμε καλή μεγάλη εβδομάδα και καλή Ανάσταση.Η Ανάσταση για εμάς ήρθε σήμερα. Το σημερινό αποτέλεσμα το θέλαμε πολύ και το κάναμε. Είχαμε καλό παιχνίδι σε δύσκολο τερέν. Χρειαζόταν πειθαρχία στο παιχνίδι. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι τα παιδιά θα τα κατάφερναν στο φινάλε. Είναι από τις πιο σημαντικές και ευχάριστες στιγμές στην καριέρα μου. Αγωνιστικά ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας ο οποίος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα αν εξαιρέσουμε μία φάση.Αντιθέτως εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει την νίκη».

Για το μέλλον του στα Γιάννενα: «Έχω μία αρχή. Έχω κάνει μία συμφωνία μέχρι τέλος Απριλίου. Όταν τελειώσει και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τότε θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι. Δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι αύριο οπότε δεν προγραμματίζω».

Για το μερίδιο επιτυχίας που του αναλογεί: «Ούτε το 5% δεν μου αναλογεί. Μου αναλογούσε όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Τώρα μιλάω , λέω ή αποφασίζω. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα η το αποτέλεσμα είναι αρνητικό φταίω εγώ. Αυτά είναι τα δικά μου πιστεύω. Όταν ήρθα στην ομάδα τα παιδιά είχαν τον φόρτο από εσάς , τον κόσμο και εμένα. Έπρεπε να τους αποφορτίσουμε. Είναι εύκολο να μεταφέρεις πάνω σου την επιτυχία και να ξεχνάς. Εγώ λοιπόν θα θυμάμαι την σημερινή ημέρα και το 1-4 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα περί προβλημάτων στα αποδυτήρια ήταν ψέματα που γράφατε εσείς. Έμειναν στην ομάδα αυτοί που ήθελαν να σώσουν την ομάδα. Τι να τους έκανα τους υπόλοιπους; Να κοροϊδεύαμε τον κόσμο; Αυτά τα παιδιά κέρδισαν τον κόσμο και τον σεβασμό τους».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα