Φερέιρα: «Αλλάξαμε στο δεύτερο»

Νίκος Αθανασίου
Φερέιρα: «Αλλάξαμε στο δεύτερο»

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν... απαθής στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0.

Ο Πορτογάλος δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό μπήκαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν απαθείς η ομάδα και χωρίς μεγάλη επιθετικότητα και όταν δεν παίζεις τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και με τις αλλαγές, στο δεύτερο πήραμε άλλη μια νίκη.

Έχουμε φτάσει τις 20 νίκες στο πρωτάθλημα που είναι καλό και η αλήθεια είναι ότι αν δεν συνέβαιναν αυτά που είχαν συμβεί εδώ και ενάμιση μήνα θα πριν θα διεκδικούσαμε τον στόχο μας που ήταν το πρωτάθλημα».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου:
Πως εξηγείτε τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο;
«Είναι θέμα συμπεριφοράς. Δεν επανελήφθησαν αυτά που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετώπισαν τον αγώνα με έναν τρόπο πιο σοβαρό. Βοήθησε και το γκολ. Πρέπει να πω ότι το 2ο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το 1ο. Οι δυσκολίες που περνάμε βαραίνουν και βεβαίως στα σημεία που πρέπει να επικεντρωθούν οι παίκτες δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με πριν. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να τελειώσουμε σε αυτή την θέση και να κάνουμε το καθήκον μας στα πλέι οφ».
Θα μας εξηγήσετε την αλλαγή του Καπίνο με τον Καρνέζη;
«Ήθελα να του δώσω χρόνο. Και ο Κοτσόλης θα παίξει. Στα πλέι οφ θα δούμε ποιος θα αγωνιστεί. Πρέπει να είναι όλοι μάχημοι. Ο Καπίνο στάθηκε καλά. Ήταν σε καλύτερη ημέρα από ότι ήταν παλαιότερα. Όποιος νομίζει ότι ένας 17χρονος είναι έτοιμος τερματοφύλακας, έχω να του πω ότι τώρα ξεκινάει. Το μέλλον του εξαρτάται ανάλογα με αυτά που του λένε αυτοί που τον περιτριγυρίζουν και ανάλογα με αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να γίνει καλός τερματοφύλακας. Θα έλεγα ότι είναι 17 στα 18 και έχει δουλέψει λίγο. Στον Παναθηναϊκό έχει μέλλον και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εάν αυτά που λέω ακουστούν με θετική αύρα».
Πως νιώθετε που οι παίκτες σας επιβεβαιώνουν για αυτό που έχετε πει ότι όλοι θα είστε επαγγελματίες ως το τέλος;
«Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε εκνευρισμένοι, αλλά θλιμμένοι. Όπως είπα όμως, από τότε που άρχισαν τα προβλήματα έλεγα ότι όλοι εμείς θα συνεχίζαμε να δουλεύουμε έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να μας κάνει παρατήρηση. Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι και εδώ υπάρχουν όρια. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν αυτό το αγωνιστικό πνεύμα μέχρι την τελευταία ημέρα. Τα πράγματα είναι απλά. Χρειάζεται σεβασμός σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και σε εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα