Η απόφαση για Λέτο

Η απόφαση για Λέτο

Gazzetta team
Η απόφαση για Λέτο

bet365

Ο Λέτο είναι στην Ελλάδα από το Σάββατο και για μια εβδομάδα θα δοκιμάσει το πόδι του με μπάλα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Μπολόνια για να αποφασιστεί το νυστέρι ή όχι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είναι στην χώρα μας για να ξεκουραστεί ενόψει Πάσχα και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να δει από κοντά το ματς με τον Πανιώνιο.

Βλέπεις νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου με σκορ 2-0; Παίξτο σε απόδοση 7.20 στην betfair

Ο λόγος της επιστροφής του Σέμπα στην Ελλάδα είναι για να τον δει ο γιατρός της ομάδας την πορεία της αποθεραπείας του και θα παραμείνει εδώ για μερικές μέρες. Ο Λέτο είναι ελεύθερος μέχρι την Τρίτη του Πάσχα και δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και στην Αργεντινή για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Λέτο έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τρέξιμο χωρίς ενοχλήσεις, ενώ ήρθε η ώρα να γυμναστεί και με μπάλα πριν επιστρέψει στην Μπολόνια. Αν καταφέρει και δεν έχει και με την μπάλα ενοχλήσεις τότε θα γλυτώσει το χειρουργείο. Σε διαφορετική περίπτωση το νυστέρι είναι η μόνη λύση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα