Κυριακή της κρίσης!

Κυριακή της κρίσης!

bet365

Τώρα που βρήκαμε πρωταθλητή, ψάχνουμε να… θάψουμε και πέντε-έξι! Η 28η αγωνιστική της Super League έχει ενδιαφέρον κυρίως στην ουρά, με Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Εργοτέλη και Λεβαδειακό να ψάχνουν το μαξιλάρι σωτηρίας. Άτυπη φιέστα στο Καραϊσκάκη!

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Άρης ψάχνει τρόπο να μπει στα πλέι οφ. Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει κίνητρο για να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του δεύτερου γύρου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ελπίζει σε νίκη και παράλληλα ήττα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ώστε να παραμείνουν ζωντανές οι ελπίδες που έχει για την πέμπτη θέση και να τα παίξει όλα για όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ο Αστέρας έχει χάσει τις δικές του πιθανότητες για να μπει στα πλέι οφ και μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού από το κύπελλο, ψάχνει τρόπο να μην… διαλυθεί αγωνιστικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Τριτσώνης, Αλεξέας, Κουρομπύλια
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Άρης - Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι (τιμωρ.), Περόνε (τραυμ.).
SPREAD: Άρης-ΟΦΗ 1-0, Άρης-Πανιώνιος 4-2, Παναθηναϊκός-Άρης 1-0. / Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-1, Ολυμπιακός-Αστέρας 7-2, Αστέρας-ΟΦΗ 2-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Σάκη Τσιώλη! Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ξεκίνησε τη σεζόν με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για τον Άρη. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου έφυγε από τη Θεσσαλονίκη μετά από έξι παιχνίδια και χωρίς να έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και επιστρέφει έξι μήνες μετά ως αντίπαλος. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, πάντως, όταν και πάλι ο Τσιώλης τέθηκε αντιμέτωπος με τον Άρη, βγήκε και νικητής με 1-0.
ΕΥΡΩ: Το κίνητρο είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε τον άσο του Άρη, ο οποίος προσφέρεται στο 1,70 στη Vistabet.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος και το Περιστέρι γιορτάζει και με γενική είσοδο δέκα ευρώ, θέλει να γιορτάσει ακόμα περισσότερο. Το κίνητρο για τους γηπεδούχους είναι να αυξήσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως και την ΑΕΚ και να πάρουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ. Ο δικέφαλος ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει εκτός έδρας, το οποίο οκτώ παιχνίδια. Άλλωστε, το παράδοξο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι φέτος το πρόβλημά του είναι στη Θεσσαλονίκη κι όχι μακριά από την Τούμπα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Κωνσταντινέας, Ευθυμιάδης, Φραγκιαδάκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Σκόνδρας (τιμωρ.) – Ίβιτς (τραυμ.)
SPREAD: Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-2, Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0, Εργοτέλης-Ατρόμητος 2-2. / Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Πέτρο Κωνσταντινέα! Τρεις μήνες μετά το τελευταίο του παιχνίδι, ο 34χρονος διαιτητής σφυρίζει και πάλι στη Super League. Ο ρέφερι από την Καλαμάτα είχε «παίξει» για τελευταία φορά στις 22 Ιανουαρίου στην Ξάνθη και στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό κι έκτοτε έγιναν πολλά εκτός από να οριστεί σε παιχνίδι. Ένα εξ αυτών ήταν και η επίθεση στο μαγαζί του και η επιστροφή του στη δράση είναι από τα γεγονότα της αγωνιστικής.
ΕΥΡΩ: Κάτι η παράδοση, κάτι η φιέστα, κάτι ο καλός ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα και η ισοπαλία φαντάζει ως ισχυρότερο σημείο. Το «Χ» στο Περιστέρι πληρώνει 2,95 στη Bwin, ενώ καλή εναλλακτική λύση είναι και το over 2,5 γκολ, το οποίο είναι στο 2,40 στην ίδια εταιρία.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η Δόξα έζησε το δράμα, το ολοκλήρωσε και μένουν τα διαδικαστικά για να επιστρέψει στη Football League και να ξεχάσει τη φετινή χρονιά. Κι ένας απ’ τους βασικούς λόγους που θέλει να την ξεχάσει είναι ότι ουδέποτε είχε έδρα, αφού το Καυταντζόγλειο αποδείχθηκε φιλόξενο μόνο τους… ξένους. Μόλις τρεις νίκες σε 13 παιχνίδια και τώρα που το κίνητρο έχει χαθεί, δύσκολα θα αλλάξει κάτι και απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί κινδυνεύουν ακόμα με υποβιβασμό και πρέπει να κερδίσουν στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουν να παραμείνουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και να μην μπλέξουν σε ισοβαθμίες και μαθηματικά στο φινάλε.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Ντίτσος, Ποντίκης, Ελευθερίου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Βέρτζος (τιμωρ.), Τριποτσέρης, Αραβίδης (τραυμ.) – Γιοβάνοβιτς, Καβουσάκης (τιμωρ.), Λεάλ, Δάρλας, Γιαλούσης (τραυμ.).
SPREAD: Πανιώνιος-Δόξα 2-0, Δόξα-Λεβαδειακός 0-2, Ξάνθη-Δόξα 1-0. / Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-0, Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1, Εργοτέλης-Ατρόμητος 2-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Το γκολ του την προηγούμενη αγωνιστική κράτησε ζωντανό τον Εργοτέλη στη μάχη της παραμονής και με δεδομένη την απουσία του Σέρχιο Λεάλ, όλο το βάρος πέφτει και πάλι στον Νίκο Κατσικοκέρη. Ο 24χρονος επιθετικός είναι η αποκάλυψη για το φετινό Εργοτέλη και ο Νίκος Καραγεωργίου περιμένει ένα ακόμα δικό του γκολ για να δει την ομάδα του να φεύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη και να μένει σε απόσταση ασφαλείας.
ΕΥΡΩ: Ο Εργοτέλης είναι από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας, ωστόσο το κίνητρο αρκεί από μόνο του για να του δώσει το διπλό. Με εφτά γκολ, όμως, σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια, θα προτείνουμε το under 1,5 γκολ, το οποίο έχει απόδοση 3,10 στη Sportingbet.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε εκείνο που ήθελε, ώστε να μην κινδυνεύει. Βρίσκεται, πλέον, εφτά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί εκ νέου να… χαλαρώσει, προς όφελος του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Βοιωτίας είναι στα κόκκινα και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με την Skoda, ώστε να μην μπλέξει σε περίπτωση που Παναιτωλικός ή Κέρκυρα κάνουν την έκπληξη. Το πρόβλημα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στη Λιβαδειά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μοιάζει κουρασμένη σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Βοσκάκης, Καρατζίκας, Τσολάκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Λεβαδειακός - Βάλλας, Ντάνι (τιμωρ.).
SPREAD: Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-2, Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2, Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0. / Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2, Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Δόξα 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός ήταν ο παίκτης κλειδί για τον Λεβαδειακό στα προηγούμενα ματς, όταν χάρη στο δικό του κερδισμένο πέναλτι, αλλά και γκολ κέρδισε στην Ξάνθη, απέσπασε ισοπαλία από τον Ατρόμητο, αλλά και πρωτύτερα πήρε το διπλό στο Αγρίνιο. Ο 26χρονος άσος έλειψε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νέα Σμύρνη και η επιστροφή του θα δώσει επιθετική λύση στην ομάδα του.
ΕΥΡΩ: Ακόμα ένα ματς, στο οποίο το κίνητρο κάνει τη διαφορά και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός θέλει τη νίκη μας οδηγεί να ποντάρουμε στο άσο του 1,95 στη Vistabet.

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δύο ομάδες σε εντελώς διαφορετική ψυχολογική κατάσταση και σε εντελώς διαφορετική στιγμή, συγκρούονται στο Παγκρήτιο. Ο ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό έχασε και τον τελευταίο του στόχο και είναι δεδομένο πως οι παίκτες του – ειδικότερα αφού υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα – θα έχουν αδειάσει ψυχολογικά. Εκεί θα προσπαθήσει να ποντάρει και ο Παναιτωλικός, που ψάχνει μια νίκη-σωτηρία για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση και να μην δει το τρένο της παραμονής να χάνεται οριστικά. Σε περίπτωση ήττας στο Ηράκλειο και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων, ίσως χαθούν και μαθηματικά οι ελπίδες των νεοφώτιστων.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 6
ΤΡΟΪΚΑ: Αρετόπουλος, Δημητριάδης, Δημόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ταυλαρίδης (τιμωρ.) – Άντι, Μουμίν (τιμωρ.).
SPREAD: Άρης-ΟΦΗ 1-0, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1, Αστέρας-ΟΦΗ 2-2. / Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1, ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην έδρα! Η παράδοση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ δεν είναι μακρά, ωστόσο είναι ενδεικτική για το παιχνίδι. Η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει κατορθώσει ποτέ να κερδίσει στο Ηράκλειο σε αναμετρήσεις είτε για το κύπελλο Ελλάδας, είτε για τη Β’ Εθνική ή ακόμα και για τη μεγάλη κατηγορία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 20 Φεβρουαρίου του 1977 , με τον ΟΦΗ να επικρατεί τότε με 2-0.
ΕΥΡΩ: Επειδή συνηθίζεται στη Super League το κίνητρο να παίζει ρόλο κι επειδή ο ΟΦΗ είναι έτσι κι αλλιώς κακός στην έδρα του, θα ποντάρουμε στην έκπληξη. Το διπλό του Παναιτωλικού προσφέρεται στο 2,50 στη Bwin και είναι η επιλογή μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ολυμπιακός κάνει άτυπα τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και η φιέστα των ερυθρολεύκων μπορεί να σημάνει τη… σιέστα της Κέρκυρας. Οι Φαίακες έμειναν ζωντανοί χάρη στην ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό στο Στάδιο Καραϊσκάκη για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκάθαρο κίνητρο, πλην του σερί που έχει χτίσει και το οποίο είναι τώρα στις εννέα συνεχόμενες νίκες.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports2
ΤΡΟΪΚΑ: Ζαχαριάδης, Κωσταράς, Γεωργιάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ιμπαγάσα (τραυμ.) – Χωρίς νέα προβλήματα η Κέρκυρα.
SPREAD: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1*, Ολυμπιακός-Αστέρας 7-2, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1. / Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-0, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4, Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Μάρκο Πάντελιτς! Μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ωστόσο στον πρώτο γύρο ήταν εκείνος που μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς είχαν οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην εντυπωσιακή νίκη. Ο Σέρβος επιθετικός είχε σκοράρει τέσσερις φορές στην Κέρκυρα, ενώ ο Βέλγος είχε συμμετοχή στις περισσότερες φάσεις του αγώνα.
ΕΥΡΩ: Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται πολύ χαμηλά, οπότε θα ρισκάρουμε με το over 3,5 γκολ, αφού οι ερυθρόλευκοι θα θέλουν να διασκεδάσουν τον κόσμο τους. Η απόδοση 2,25 στη Vistabet είναι η επιλογή μας για το παιχνίδι.

* Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι αναφέρεται με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Από τα πλέον αδιάφορα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ίσως και το μόνο, στο οποίο το κίνητρο είναι από χαμηλό ως μηδαμινό για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρος δεύτερος στο πρωτάθλημα και μοναδικό του μέλημα είναι με τι διαφορά θα ξεκινήσει στα πλέι οφ, ενώ ο Πανιώνιος πήρε τα αποτελέσματα που χρειαζόταν στις προηγούμενες αγωνιστικές, ώστε να νιώθει ασφαλής στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι κυανέρυθροι έχοντας και ως δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Ξάνθη μπορούν να αισθάνονται ότι έχουν διασφαλίσει την κατηγορία και να είναι χαλαροί στο ΟΑΚΑ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Γιάχος, Καρσιώτης, Σταθόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Σπυρόπουλος (τιμωρ.) - Ρόκας, Ρόβας, Αμπντουλάγιεβ (τραυμ.)
SPREAD: *Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1, Παναθηναϊκός-Άρης 1-0. / Πανιώνιος-Δόξα Δράμας 2-0, Άρης-Πανιώνιος 4-2, Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Ζίζι Ρόμπερτς!! Το γκολ του Λιβεριανού επιθετικού παραμένει έντεκα χρόνια μετά σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την εξέλιξη της δικής του καριέρας, αλλά και στην παράδοση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Στις 4 Φεβρουαρίου του 2001 ήταν η τελευταία φορά που κέρδισαν οι κυανέρυθροι εκτός έδρας το τριφύλλι κι έκτοτε μετράνε μόνο ήττες, είτε οι πράσινοι είχαν έδρα στη Λεωφόρο είτε στο ΟΑΚΑ.
ΕΥΡΩ: Θα επιλέξουμε τον άσο του Παναθηναϊκού, έστω κι αν η απόδοση δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή. Το 1,45 που προσφέρεται στη Sportingbet είναι ικανοποιητικό για τέτοιο παιχνίδι.

* Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι αναφέρεται με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ

Μετά από αρκετό άγχος και πολλά σκαμπανεβάσματα, ο στόχος και για τις δύο ομάδες μοιάζει να έχει επιτευχθεί. Ο ΠΑΣ πολύ δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες, χάρη στο διπλό στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ μοιάζει ασφαλής για τα πλέι οφ και χρειάζεται μία νίκη σε τρεις αγώνες για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Η προϊστορία των δύο ομάδων στους Ζωσιμάδες είναι με μοιρασμένες τις νίκες (πέντε ο ΠΑΣ, τέσσερις η ΑΕΚ) και την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο, αφού έχει σημειωθεί οκτώ φορές. Ισόπαλα, μάλιστα, έχουν έρθει στα Γιάννινα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των δύο ομάδων.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports4
ΤΡΟΪΚΑ: Σελιμός, Τρύφων, Σταματόγλου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ανδράλας (τιμωρ.), Μπεσέρα, Βάντερσον, Λίλα (τραυμ.) – Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μανωλάς (τιμωρ.), Σιαλμάς (τραυμ.).
SPREAD: Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2, ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 1-1, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2. / Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-1, ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0, Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στη Μ. Εβδομάδα!! Με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον ένα πάγκο και τον Νίκο Κωστένογλου στον άλλο, η εβδομάδα των Παθών παίρνει άλλη αξία. Η πίστη των δύο αντρών πέρα από γνωστή, έχει φτάσει να είναι παροιμιώδης, οπότε μετά το ματς φαντάζει δεδομένο ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να ακολουθήσουν προσευχή και νηστεία!!
ΕΥΡΩ: Ο ένας βαθμός μοιάζει να βολεύει και τις δύο ομάδες, η παράδοση το ευνοεί επίσης, οπότε η επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το «Χ», το οποίο στη Bwin προσφέρεται στο 3,00.

* Τα παιχνίδια στο Novasports 1 είναι σε παράλληλη μετάδοση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα