Μοναδικός απών ο Ταυλαρίδης

Μοναδικός απών ο Ταυλαρίδης

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Ταυλαρίδης

bet365

Μοναδικός απών από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Στάθης Ταυλαρίδης, καθώς δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στη σημερινή προπόνηση.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα ο ΟΦΗ. Οι κρητικοί έκαναν μια προπόνηση στο «Θ. Βαρδινογιάννης», η οποία περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, καθώς έχει άπαντες στη διάθεσή του εκτός από τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο αμυντικός των Ομιλιτών έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του της μιας αγωνιστικής. Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Μποντόρ, Γεωργίου, Σίσιτς, Γαλανόπουλος, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα