Δίχως τρεις στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος

Δημήτρης Τομαράς
Δίχως τρεις στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος

bet365

Τις υπηρεσίες των Ρόκα, Ρόβα και Αμπντουλάγιεφ θα στερηθεί για το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Άκης Μάντζιος.
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής στον Πανιώνιο έμειναν οι Ρόκας, Ρόβας, που συνεχίζουν την θεραπεία τους και ο Αμπντουλάγιεφ, ο οποίος και ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Αντούνιες, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Μιχαηλίδης, Μιλοβάνοβιτς, Κούρος, Όμο, Πετκάκης, Πιέρ, Σάμαρης, Σιδεράκης, Σιόβας, Σταυροθανασόπουλος, Αναστασόπουλος και Σκέμπρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα