Το μόνο που θυμίζει Παναθηναϊκό

Το μόνο που θυμίζει Παναθηναϊκό

Το μόνο που θυμίζει Παναθηναϊκό

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους ποδοσφαιριστές που είναι οι μόνοι που θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμη Παναθηναϊκός.

Στο ποδόσφαιρο το μόνο, που θυμίζει Παναθηναϊκό είναι η ομάδα στο γήπεδο. Φερέιρα και παίκτες έχουν μείνει ολομόναχοι και παλεύουν να σώσουν εντός γηπέδου την αξιοπρέπεια αυτού του συλλόγου. Μία αξιοπρέπεια που έχει χαθεί στο διοικητικό κομμάτι και οδηγεί την ομάδα με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση και στην… εξαφάνιση. Ο μεγαλομέτοχος εξακολουθεί να δηλώνει ότι οι μετοχές του είναι παρκαρισμένες, εξακολουθεί να μην δίνει λύση για την επόμενη μέρα και το φάσμα της διάλυσης είναι πιο ορατό από ποτέ. Τουλάχιστον βλέπουμε την ομάδα στο γήπεδο και ξεχνιόμαστε λιγάκι.

Ο Φερέιρα επαναφέρει τον Καπίνο στο ματς με τον Πανιώνιο . Θέλει να δώσει κάποια παιχνίδια και στον μικρό, για να τον έχει σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, ενώ έχει αποφασίσει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης , που ακολουθεί μετά από τρεις ημέρες. Ο Βιτόλο και ο Καρνέζης έμειναν εκτός 18αδας στα πλαίσια αυτών των αλλαγών και ίσως κόντρα στον Πανιώνιο δούμε τον Νίνη σε ρόλο επιτελικού χαφ. Εκεί που έκανε την διαφορά στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Το τι Παναθηναϊκό θα δούμε κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά.

Το σίγουρο είναι ότι όλη την εβδομάδα οι παίκτες συζήταγαν στην Παιανία τις δραματικές εξελίξεις στην ομάδα και την στασιμότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα. Τώρα αν μπούν στο γήπεδο και παίξουν μπάλα για το κέφι τους και για την πάρτη τους μπορεί και να δούμε κανένα ξέσπασμα. Αν , όμως, η απογοήτευση έχει περάσει στην ομάδα τότε όλα μπορούν να συμβούν. Εγω πάντως έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο , για να χαρούν το παιχνίδι. Μακάρι να βγω αληθινός και να ξεχαστούμε για 90 λεπτά από την διοικητική και μετοχική μαυρίλα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.