Χωρίς τον... πρώην στα Γιάννινα

Χωρίς τον... πρώην στα Γιάννινα

Χωρίς τον... πρώην στα Γιάννινα

bet365

Με αρκετές απουσίες θ' αγωνιστεί και στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ η ΑΕΚ, που δεν θα έχει στην διάθεσή της ούτε τον τραυματία Δημήτρη Σιαλμά. «Πονάει» ξανά η αμυντική της γραμμή.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει το «παρών» απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του. Από εκεί και πέρα η «Ένωση» δεν θα έχει στην διάθεσή της για δεύτερο σερί παιχνίδι τους Κώστα Μανωλά και Τραϊανός Δέλλα, τους Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Αντώνη Ρίκκα καθώς επίσης τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Γρηγόρη Μάκο.

Το διπλό της ΑΕΚ στα Γιάννινα προσφέρεται σε απόδοση 2.40 στην sportingbet

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα