Σκέψεις παραμονής από Αναστασιάδη

Gazzetta team
Σκέψεις παραμονής από Αναστασιάδη

bet365

Μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ακόμα καλύτερο και με την «ασφάλεια» που προσφέρει στην ομάδα η διαφορά από τους υπόλοιπους που παλεύουν για τη σωτηρία, ο Άγγελος Αναστασιάδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του.

Ήρθε στην ομάδα για να σώσει τη χρονιά και βρίσκεται ένα βήμα από το να τα καταφέρει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει στην Σούπερ Λιγκ και την επόμενη χρονιά και ήδη ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι πιο διαλλακτικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πάντως έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του ότι υπό προϋποθέσεις, είναι πιθανόν να πάρει την απόφαση να μείνει στα Ιωάννινα και του χρόνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα