Σκέψεις για Λεωφόρο

Σκέψεις για Λεωφόρο

Gazzetta team
Σκέψεις για Λεωφόρο

bet365

Κάτι τα έξοδα του ΟΑΚΑ, κάτι η οικονομική κατάσταση της ομάδας, κάτι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός που... έρχεται έχει οδηγήσει τους «πράσινους» να σκέφτονται την επιστροφή τους στο «Απ. Νικολαϊδης».

Στον Παναθηναϊκός δεν βλέπουν φως στο διοικητικό τούνελ και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει σκέψεις για ό,τι έχει να κάνει με τα έξοδα της ομάδας. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, αλλά στο Τριφύλλι έτσι όπως έχουν τα πράγματα σκέφτονται την επιστροφή τους στη φυσική τους έδρα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αθλητική εφημερίδα.

Αυτό θα είναι μία λύση σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς τα έξοδα του ΟΑΚΑ θα είναι πάρα πολλά για τα άδεια ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ. Παράλληλα, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός που αναμένεται να έρθει για το «Τριφύλλι», όπως και τα λίγα διαρκείας οδηγούν τον Παναθηναϊκό στη λύση της Λεωφόρου στην οποία θα χρειαστούν πολύ λιγότερα χρήματα για βελτιώσεις σε σχέση με το κόστος που έχει το Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα