«Ελάχιστες πιθανότητες για Λέτο»

«Ελάχιστες πιθανότητες για Λέτο»

Gazzetta team
«Ελάχιστες πιθανότητες για Λέτο»

bet365

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον σύλλογο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα τόνισε πως οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες με πιθανότερο προορισμό του πελάτη του την Ιταλία. «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες παραμονής του Λέτο είναι ελάχιστες. Θα περιμένουμε μέχρι τον Μάιο να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον. Η ομάδα κινδυνεύει πλέον με ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Είναι πολύ δυσάρεστο. Η σεζόν ξεκίνησε και εξελίχθηκε διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό».

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λέτο συμπλήρωσε: «Υπάρχουν έξι ή εφτά ομάδες που προσπαθούν να διαπραγματευτούν την απόκτηση του. Οι περισσότερες εξ αυτών είναι ιταλικές. Το ιταλικό ποδόσφαιρο ταιριάζει περισσότερο στον Λέτο».

Ο Κοσεντίνο στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα έχει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον Λέτο στην Μπολόνια: «Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω στην Ιταλία για μερικές ημέρες. Με περιμένει ο Λέτο. Υπάρχει μια πιθανότητα να επισκεφθούμε την Ελλάδα. Θα δούμε. Δεν το έχουμε αποφασίσει».

Τέλος αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του Αργεντινού: «Κάθε μέρα που περνάει αισθάνεται καλύτερα. Με διαβεβαίωσαν πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί του. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα ασκήσεων και προσπαθεί να εφαρμόζει κατά γράμμα όσα του ζητούν οι γιατροί. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχίσει και να κάνει υπομονή. Είναι θέμα χρόνου να αποκαταστήσει τη ζημιά και να επιστρέψει δυνατός. Πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα