«Ο ΠΑΟΚ είναι leader»

«Ο ΠΑΟΚ είναι leader»

Απόστολος Παγώνης
«Ο ΠΑΟΚ είναι leader»

bet365

Ο Θράσος Σαββίδης, ο νέος εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο περιθώριο του δείπνου για τους χορηγούς υποστήριξε πως ο Δικέφαλος είναι ένα μεγάλο brand name.

Το νέο στέλεχος των γραφείων της ΠΑΕ μίλησε για την πρόσληψή του για την εμπορικότητα του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και για την ασπρόμαυρη… μουστάρδα

Για τη σημερινή εκδήλωση: «Για την ΠΑΕ η εκδήλωση είναι πολύ σημαντική, διότι οι χορηγοί είναι πάνω απ’ όλα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και στρατηγικοί σύμμαχοι. Θέλουμε συνεργασία, να είναι ευχαριστημένοι και να έχουμε όλες οι πλευρές οφέλη. Οι σχέσεις πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα ανταποδοτικές για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι»

Για την εμπορικότητα του ονόματος του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι leader στον κλάδο της, ένα μεγάλο brand name με απαιτητικό κόσμο, που πρέπει να είναι απαιτητικός. Η περίοδος είναι δύσκολη για όλους, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Για μένα, τέτοιες περίοδοι κρύβουν ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο αν το διαχειριστούμε σωστά μπορεί να είναι λύση και διέξοδος για τις ανάγκες του κόσμου».

Για το όραμά του ΠΑΟΚ: «Το όραμα του ΠΑΟΚ επιγραμματικά είναι ευημερία, αυτάρκεια προστιθέμενη αξία, ικανοποίηση».

Για την διαδικασία πρόσληψης του: «Για μένα ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο, μου έκανε την καλύτερη των εντυπώσεων και είναι από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ με έλκυσε».

Για το αν θα βγει επιτέλους… άσπρη μουστάρδα: «Θα προσπαθήσουμε για άσπρη μουστάρδα με μαύρες ρίγες….»

Στην συνέχεια ο νέος εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, παρουσιάστηκε μία έρευνα σύμφωνα με την οποία οι φίλοι του ΠΑΟΚ αγγίζουν και ξεπερνούν τον μισό πληθυσμό. Το 52% των κατοίκων είναι φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, το 42,4% υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα