Την πλήρωσαν με πρόστιμα...

Φώτης Καρακούσης
Την πλήρωσαν με πρόστιμα...

bet365

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Πανιώνιος. Η υπόθεση της Ξάνθης αναβλήθηκε αορίστως, ενώ αυτή του Βεζυρίδη θα εκδικαστεί Μ. Τρίτη.

Χωρίς βαριές τιμωρίες κύλησε η σημερινή ημέρα στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Από τις πέντε ομάδες που είχαν κληθεί, εκδικάστηκαν οι τρεις υποθέσεις, με τον Παναιτωλικό να έχει το πιο βαρύ πρόστιμο, ύψους 12.000 ευρώ, τον ΠΑΟΚ 3.000 και τον Πανιώνιο 2.100 ευρώ.

Η υπόθεση της Ξάνθης αναβλήθηκε επ' αόριστων, ενώ αυτή του Πολυχρόνη Βεζυρίδη και του ΟΦΗ θα εκδικαστεί την Μ. Τρίτη. Αναλυτικά η αποφάσεις έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης Πολυχρόνης Βεζυρίδης – ΠΑΕ ΟΦΗ αναβάλλεται για τη Μ.Τρίτη 10/04/2012 και ώρα 13:30.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΕ Skoda Ξάνθη (27η αγωνιστική) αναβάλλεται αορίστως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα