Ωρες αγωνίας για ΑΕΚ

Ωρες αγωνίας για ΑΕΚ

Gazzetta team
Ωρες αγωνίας για ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ κατέθεσε έστω και την τελευταία στιγμή τον φάκελο αδειοδότησης και ελπίζει ότι ΕΠΟ και UEFA δεν θα είναι τόσο αυστηροί και θα δείξουν κατανόηση ώστε να αποφευχθεί η τιμωρία.

Έστω και με τα χίλια ζόρια η ΑΕΚ κατάφερε να συμπληρώσει τον φάκελο και να τον καταθέσει στην ΕΠΟ η οποία με την σειρά της θα τον στείλει στην ΟΥΕΦΑ. Οι άνθρωποι της Ένωσης ελπίζουν πως τόσο η ΕΠΟ που θα εξετάσει τον φάκελο όσο και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν θα είναι τόσο σκληροί μαζί τους από την στιγμή που έχουν πληρώσει, έστω και τελευταία στιγμή.

Σε απόδοση 2.30 βρίσκουμε στην betoto το διπλό της ΑΕΚ στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ

Βέβαια, οι δυσκολίες δεν σταματάνε εδώ, αφού η Ένωση θα πρέπει στη συνέχεια να φανεί συνεπής και να τακοτποιήσει τις όποιες άλλες υποχρεώσεις έχει ενόψει της δεύτερης εξέτασης που είναι τον Ιούνιο. Σε περίπτωση πάντως που η απόφαση της ΟΥΕΦΑ είναι καταδικαστική για την ΑΕΚ τότε εντός του Απριλίου θα μάθει την τιμωρία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα