«Δεν το υπέγραψε ποτέ»

«Δεν το υπέγραψε ποτέ»

Gazzetta team
«Δεν το υπέγραψε ποτέ»

bet365

Την δική του απάντηση, μέσω του περιβάλλοντος του έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με το μνημόνιο που αποκάλυψε το gazzetta τονίζοντας ότι δεν είχε συμφωνήσει με τη συγκεκριμένη παράγραφο για τον Βοτανικό!

Θα σκοράρει ο Παναθηναϊκός και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με τον Πανιώνιο; Παίξτο σε απόδοση 2.45 στην bwin

Όπως αναφέρουν οι κύκλοι του Γιάννη Βαρδιονογιάννη, ο Τζίγκερ δεν συμφώνησε ποτέ και με τους οκτώ όρους που υπήρχαν στο μνημόνιο συνεργασίας, αναφέροντας ότι ήταν η πρόταση που ήθελε ο Ανδρέας Βγενόπουλος να υπογραφεί και ότι την είχε έτοιμη όταν πήγε στο ραντεβού. Ο Βαρδινογιάννης δεν συμφώνησε παρά μόνο σε κάποιους από τους συγκεκριμένους όρους, γεγονός ωστόσο που δεν πτόησε τον «Βγενό», ο οποίος προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας. Παράλληλα, παραθέτουν τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Βγενόπουλος έξω από το ξενοδοχείο:

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κύριοι, κύριοι Βαρδινογιάννης, Πατέρας Βγενόπουλος διευκρίνισαν όλα τα σημεία παρανοήσεων και διαφωνιών του παρελθόντος και προχωρούν πλέον με απόλυτη συνεννόηση και σύμπλευση και μόνο στόχο το συμφέρον του Παναθηναϊκού.Στα πλαίσια αυτά..

Α. επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κύριος Νίκος Πατέρας.

Β. Παρά την ειλικρινή διάθεση του κύριου Βαρδινογιάννη να δωρίσει το 25% των μετοχών του, η δωρεά αυτή δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού του κύριου Βγενόπουλου, του κύριου Πατέρα και των υπόλοιπων μελών της ΠΕΚ κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της φετινής περιόδου, ενόψει του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς.

Γ. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με τη συμμετοχή όλων.
Τέλος τις ευχαριστίες μας στον κύριο Κωνσταντόπουλο για τα καθήκοντα της προεδρίας στο διάστημα που πέρασε».

Επίσης, τονίζουν ότι όποιες ενστάσεις υπήρξαν για το θέμα του γηπέδου αφορούσαν μέχρι τότε την λειτουργία και την διαχείριση της ΓΗΠΕΛ για την καλύτερη προοπτική του έργου και ότι το ποτέ το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε τεθεί ως όρος συμμετοχής η, αποχώρησης από τον Βγενόπουλο σε ότι ακολούθησε από τον Σεπτέμβριο του 2010 εως και τον Σεπτέμβριο του 2011 που επανήλθε για να σώσει τον Παναθηναϊκό. «Για άλλους λόγους αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2010 αθετώντας την συμφωνία που είχε κάνει», λένε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα