Στο... σκαμνί η Ξάνθη
Θυμίζουμε ότι οι Ακρίτες αναφέρονταν στην ανακοίνωσή τους στους Πιλάβιο και Δούρο για το γεγονός πως παρατηρητής στον αγώνα με τον Δόξα Δράμας είχε οριστεί ο κ. Τεροβίτσας, τονίζοντας πως κατάγεται απ' το Αγρίνιο. Παράλληλα κλείνοντας, σημείωναν πως «ο «απόστρατος» διαιτητής κος ΜΠΡΙΑΚΟΣ είναι για να ορίζει παρατηρητές διαιτησίας??
Καλημέρα σας ή καληνύχτα σας...».
Επιπλέον πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του σωματείου Πύρασος Ν. Αγχιάλου, του ΤΑΠ Πανηλειακός και του Παύλου Μυροφορίδη, τεχνικού διευθυντή του ΤΑΠ Πανηλειακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
