Στο... μνημόνιο ο Βοτανικός (pics)!

Στο... μνημόνιο ο Βοτανικός (pics)!

Νίκος Αθανασίου
Στο... μνημόνιο ο Βοτανικός (pics)!

bet365

Το gazzetta.gr φέρνει στο... φως το «μνημόνιο» του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάμβανε τις ευθύνες του Βοτανικού.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας στη συνάντηση του Συντάγματος είχαν συμφωνήσει προφορικά, συντάσσοντας μάλιστα και ένα μνημόνιο συνεργασίας. Χωρίς υπογραφές αλλά δίνοντας τον λόγο τους. Σε αυτό το μνημόνιο υπήρχαν οκτώ συγκεκριμένοι όροι, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στο photo gallery όπου βρίσκεται το έγγραφο και να κρίνετε ποιος αθέτησε και τι. Στον έβδομο και επειδή αρκετή κουβέντα γίνεται σχετικά με τις εγγυήσεις του μεγαλομετόχου όσον αφορά τον Βοτανικό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλαμβάνει ολοκληρωτικά εκτός από τη ΓΗΠΕΛ και την κατάληξη στο project του γηπέδου. Είτε αυτή είχε να κάνει με την κατασκευή του είτε με τον τερματισμό της προσπάθειας.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στον αγώνα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος σε απόδοση 1.909 στην sportingbet

Αναλυτικά αναφέρεται το εξής:

«Tην όλη ευθύνη για την κατάληξη του γηπέδου στον Βοτανικό και την διαχείριση της ΓΗΠΕΛ θα διατηρήσει ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος υποχρεούται ή να φτιαχτεί το γήπεδο με όρους θετικούς για την ΠΑΕ ή να τερματιστεί το project χωρίς απαιτήσεις τρίτων εις βάρος της ΠΑΕ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα