Στην ΑΕΚ τα χρήματα του δανείου...

Στην ΑΕΚ τα χρήματα του δανείου...

Γιώργος Τσακίρης
Στην ΑΕΚ τα χρήματα του δανείου...

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η «Ένωση» κατάφερε να πάρει την φορολογική ενημερότητα, ενώ ξεμπλόκαρε και ο τραπεζικός λογαριασμός, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προλάβει την προθεσμία της UEFA.

Η λύση με την εφορία βρέθηκε και τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη φορολογική ενημερότητα κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να αποτραπεί η τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το διπλό της ΑΕΚ στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ πληρώνει 2.40 στην sportingbet

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήρε στα χέρια του το ένα έγγραφο που είναι αρκετό για να ανοίξει ο λογαριασμός της ΠΑΕ και έτσι η ΑΕΚ εκταμίευσε τα χρήματα από το δάνειο του Αλ Σουντάιρι για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τον φάκελο.

Ο Δημητρέλος έστειλε το ακριβές αντίγραφο στην Τράπεζα της Έλλαδος και στη συνέχεια στον Υπουργό Παντελή Οικονόμου, την Τράπεζα Πειραιώς, τον Χάρη Οικονομόπουλο και τον κ. Λιακόπουλο, τον νομικό που εκπροσωπεί την εταιρία της Κύπρου, η οποία ανήκει στον Τουρκί Αλ Σουντάιρι και από την οποία θα έρθει το δάνειο.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες μπήκε στον λογαριασμό της ΑΕΚ, το 1,250.000 ευρώ που είναι το δάνειο και απαιτούνται άλλα 250.000 για να κλείσει το θέμα, άρα σημαίνει ότι ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος πρέπει να κάνει νέο αγώνα δρόμου για να βρει τα υπόλοιπα. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν τάχιστα, μήπως και προλάβει η ΑΕΚ τον χρόνο καθώς δεν είναι σίγουρο αν ο φάκελος θα γίνει δεκτός από την UEFA. Οι ενέργειες για την εκταμίευση του δανείου και την κατάθεση παραστατικών πληρωμών στην ΕΠΟ πρέπει να γίνουν ως τις 12 το βράδυ, όταν και εκπνέει η τελευταία προθεσμία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Οσον αφορά στην διαφορά του δανείου από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που έλεγαν αρχικά οι δανειστές, δεν κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν αυτό το ποσό, αλλά 250.000 ευρώ λιγότερα...

Τι έπρεπε να έχουν κάνει στην ΑΕΚ


Τα χρήματα δανείου υπάρχουν από τις 6 Φεβρουαρίου και είναι διαθέσιμα για την ΑΕΚ και το μόνο που χρειαζόταν για να μπορέσουν να εκταμιευθούν ήταν να παρουσιαστούν αυτά τα έγγραφα.

Αντ΄ αυτού οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στείλει τα έγγραφα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Οικονομόπουλο χάνοντας επιπλέον πολύτιμο χρόνο. Και τώρα έχουν πάρει την απάντηση ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνει από τους νομικούς εκπροσώπους τους Σαουδάραβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα