«Τρίτωσε» το κακό στο Ηράκλειο!

«Τρίτωσε» το κακό στο Ηράκλειο!

Φώτης Καρακούσης
«Τρίτωσε» το κακό στο Ηράκλειο!

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης γίνεται ο τρίτος παίκτης από ομάδες του Ηρακλείου που πιάνεται να κάνει χρήση κοκαΐνης τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ανυφαντάκης και Μονιάκης οι προηγούμενοι.

Η αλήθεια είναι πως δεν συμβαίνει συχνά να πιάνεται ντοπέ κάποιος ποδοσφαιριστής και μάλιστα επειδή έχει κάνει χρήση κοκαΐνης. Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης κλήθηκε σήμερα σε απολογία, καθώς και το δεύτερο δείγμα του ήταν θετικό και αντιμετωπίζει ποινή που ενδεχομένως και να τον κάνει να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο.

Η υπόθεση του 38χρονου τερματοφύλακα, δεν θα λέγαμε πως συγκλόνισε και το Ηράκλειο, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ο τρίτος από την συγκεκριμένη πόλη της Κρήτης, που πιάνεται να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης, στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι άλλοι δύο είναι οι Βενιζέλος Ανυφαντάκης και Μανώλης Μονιάκης.

Η πρώτη υπόθεση για παίκτη ομάδας του Ηρακλείου ήταν στις 14 Φεβρουαρίου του 2008, με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη Βενιζέλο Ανυφαντάκη να βρίσκεται θετικός σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα το είχε γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσης η ομάδα του. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμό. Ο γεννημένος στις 26/10/1983 αμυντικός, μετά την περιπέτειά του αυτή, συνεχίζει την καριέρα του στον Ρούβα.

Έναν χρόνο και λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου του 2009, θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και μάλιστα για την ίδια ουσία, την κοκαΐνη, βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Μανώλης Μονιάκης στον αγώνα των «ασπρόμαυρων» με τον Λεβαδειακό. Αρχικά ο νεαρός διεθνής με τις μικρές Εθνικές τιμωρήθηκε με έξι μήνες και στην συνέχεια η ποινή του αυξήθηκε φτάνοντας τον έναν χρόνο. Ο νεαρός μπακ, μετά την τιμωρία του αγωνίστηκε στην Κέρκυρα πριν επιστρέψει στον ΟΦΗ, όπου και αγωνίζεται πλέον.

Ο τρίτος της... παρέας των ποδοσφαιριστών από ομάδες του Ηρακλείου που πιάνονται να έχουν κάνει χρήση κοκαΐνης είναι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, που πιάστηκε να κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας στο ματς με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά και το δεύτερο δείγμα που ήταν και πάλι θετικό, έχει κληθεί σε απολογία, με την πιθανή ποινή που θα του επιβληθεί να τον φέρει σε σκέψεις να σταματήσει την καριέρα του, από την στιγμή που διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα