«Χρειάζονται λεφτά, όχι χαρτιά»

«Χρειάζονται λεφτά, όχι χαρτιά»

Gazzetta team
«Χρειάζονται λεφτά, όχι χαρτιά»

bet365

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τη συνάντηση με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και τόνισε πως είναι περιττή η προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103.3 για:

Τη συνάντησή του με τον Βασίλη Κωνσταντίνου: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να ξέρουν την αλήθεια. Είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε και να μιλήσουμε για κάθε καλή προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό. Με τον Παύλο δεν μίλησε, μόνο για ένα λεπτό χαιρετήθηκε. Μίλησα εγώ μαζί του».

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στον αγώνα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος σε απόδοση 1.909 στην vistabet

Το αν στηρίζει την κίνηση των παλαιμάχων: «Με το χέρι στην καρδιά λέω ότι μίλησα μαζί του. Του είπα ότι είναι περιττή η προσπάθεια που κάνουν. Είμαι με όσους θέλουν το καλό του Παναθηναϊκού. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπω. Παράγοντες του Παναθηναϊκού να τσακώνονται, ο ένας να λέει θα βάλω λεφτά, ο άλλος θα πάω στα δικαστήρια. Να αφήσουν τις έριδες και να κοιτάξουν το συμφέρον του Παναθηναϊκού που έχει ιστορία 100 χρόνων και δεν μπορεί να την απεμπολήσει κανείς. Δεν μου λέει κάτι το να πάρουν το 54.7% οι παλαίμαχοι. Αυτό που λείπει είναι τα χρήματα και όχι το να πάρουν τα χαρτιά στα χέρια τους. Πώς θα πληρωθούν οι παίκτες, οι υπάλληλοι και πώς θα αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του;»

Το αν θα στηρίξει οικονομικά τους παλαίμαχους: «Το θέμα δεν είναι οικονομίας. Όταν βλέπω ο ένας να τσακώνεται με τον άλλο. Εμείς αγαπάμε τον Παναθηναϊκό με την καρδιά κι όχι μόνο με την τσέπη μας. Είναι ντροπή και αίσχος τέτοιες διαφορές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Είμαστε με αυτούς που βοηθάνε κι όχι με αυτούς που διαιρούν τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε υποσχεθεί τίποτα σε κανένα. Αυτά που λένε οι άλλοι ότι θα βάλουμε εμείς αν βάλουν και οι άλλοι είναι γελοιότητες για να μην πω καραγκιοζιλίκια. Επειδή πολλά λέγονται, είναι ντροπή αυτά που γίνονται. Είμαστε αποστασιοποιημένοι και τα 2 αδέρφια, έχουμε δώσει τη ζωή μας για τον Παναθηναϊκό».

Το 5ο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά. Πήγαμε στην προπόνηση χθες και τα δύο αδέρφια και το ίδιο θα κάνουμε μέχρι τον αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Φάιναλ Φορ και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει αν φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα