«Πόρτα» από Πολέμη και Θανάση!

«Πόρτα» από Πολέμη και Θανάση!

Gazzetta team
«Πόρτα» από Πολέμη και Θανάση!

bet365

Εκτός από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα συναντηθούν και με τους Αδαμάντιο Πολέμη και Θανάση Γιαννακόπουλο, άλλα οι δύο μέτοχοι φέρονται να είναι αρνητικοί για οικονομική βοήθεια.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης δεν είναι πρόθυμος να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ τα 750.000 ευρώ έστω και με την μορφή δανείου, όπως αρχικά είχε κανονιστεί. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αφού, όπως υποστηρίζουν οι παλαίμαχοι στο ματς με τον Αρη τους διεμήνυσε πως η οικογένεια του δεν θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Ομως οι βετεράνοι του συλλόγου θα επιδιώξουν να τους συναντήσουν για να ξεκαθαρίσουν το θέμα και δη σήμερα θα προσπαθήσουν να κλείσουν ραντεβού είτε με τον Θανάση, είτε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Μιχάλης Ζολώτας δεν έχει δείξει ακόμα τις προθέσεις του, αφού ο Μίμης Δομάζος που τον εκπροσωπεί στο Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Ομως και αυτός δύσκολα θα βρει χρήματα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα