Ράμματα ο Μπουγαΐδης!

Ράμματα ο Μπουγαΐδης!

Gazzetta team
Ράμματα ο Μπουγαΐδης!

bet365

Με ράμματα θα αγωνιστεί στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ ο Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ, λόγω της δυνατής αγκωνιάς που δέχτηκε στα δόντια στο ματς με την Κέρκυρα.

Το ματς με την Κέρκυρα άφησε... σουβενίρ στους Βάργκας και Μπουγαΐδη, με τον πρώτο να τραυματίζεται στο αυτί και τον δεύτερο στα δόντια. Ειδικά ο στόπερ της Ένωσης πονούσε τόσο που τη Δευτέρα επισκέφτηκε τον οδοντίατρό του και έκανε ράμματα.

Το σκίσιμο που αποκόμισε από το ματς με τους Φαίακες ήταν αρκετά βαθύ και ο νεαρός άσος είναι αρκετά ταλαιπωρημένος, ωστόσο το σημερινό ρεπό θα τον ξεκουράσει για να επικεντρωθεί στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου δεν τίθεται θέμα απουσίας του.

Με δεδομένες τις απουσίες των Δέλλα και Μανωλά, ο Μπουγαΐδης αναμένεται να είναι και πάλι βασικός στο Κυριακάτικο ματς με τους Ηπειρώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα