Μέχρι την Τετάρτη, αλλιώς...

Μέχρι την Τετάρτη, αλλιώς...

Γιώργος Τσακίρης
Μέχρι την Τετάρτη, αλλιώς...

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από την UEFA μέσω της ΕΠΟ ότι οφείλει να παραδώσει έτοιμο τον φάκελό της έως τις 04/04 – Ολα τα δεδομένα της προσπάθειας Δημητρέλου.

Μάχη με τον... χρόνο δίνουν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ για να προλάβουν να εξασφαλίσουν τα έγγραφα που χρειάζονται προκειμένου να μην τεθεί σε ισχύ η τιμωρία που έχει επιβληθεί ήδη από την UEFA και αφορά τον μονοετή αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 150.000 ευρώ πρόστιμο!

Τα δύσκολα έρχονται όταν πρόκειται για την εφορία και το ΙΚΑ. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι τι ακριβώς έγινε στη συνάντηση που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος με την εφορία (αφού δεν πήρε τα έγγραφα που απαιτούνταν μετά και τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας για τον ίδιο λόγο) και από πού κι ως πού διέρρεε η αισιοδοξία από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ότι θα είναι έτοιμα όλα από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε τη στιγμή που ακόμη αναζητούνται τα έγγραφα της εφορίας στα οποία θα παρουσιάζονται οι συμφωνίες για το άρθρο 44 και για την ανάληψη ευθύνης από το Δημόσιο για τις καθυστερήσεις στο θέμα των πληρωμών.

Το πιο τρελό και... απίθανο είναι πως στην ΑΕΚ έλεγαν πως ουσιαστικά έχουν φτάσει σε deal για τη νέα ρύθμιση των δόσεων για το άρθρο 44 αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, απλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία. Πότε όμως; Η ΑΕΚ πρέπει αύριο να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Κοινώς να λάβει τα απαραίτητα έγγραφα, να δώσει εντολή για να προχωρήσει η σύμβαση προκειμένου να μπορέσει να εκταμιευθεί το ποσό του δανείου (1,5 εκατ. ευρώ) που έχει εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης και υπάρχει αποδεδειγμένα πλέον διαθέσιμο για την Ενωση αν και εφόσον πάρει τα έγγραφα που απαιτούνται από την εφορία!

Εκτός των εγγράφων και της σύμβασης του δανείου θα πρέπει έπειτα να ξεκινήσουν οι πληρωμές σε όλους τους πιστωτές και ταυτόχρονα να βρίσκονται στα χέρια τω διοικούντων την ΑΕΚ τα αποδεικτικά πληρωμής προς αυτούς για να μπουν και αυτά στον φάκελο...

Το θέμα που τίθεται λοιπόν είναι αν θα καταφέρει η ΠΑΕ να κάνει πράξη όλα τα παραπάνω σε διάστημα λιγότερο από δυο ημέρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα