Πάνε και στον Πατέρα

Πάνε και στον Πατέρα

Gazzetta team
Πάνε και στον Πατέρα

bet365

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού μετά την συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα συναντηθούν και με τον Νικόλα Πατέρα για να μάθουν τις προθέσεις του.

Ο Mr MIG δέχτηκε την αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και ενημερώθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις και τη συνάντηση που είχαν με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Επόμενος σταθμός για τους βετεράνους του τριφυλλιού είναι ο Νικόλας Πατέρας.

Οι πράσινοι θα επισκεφτούν στο γραφείο του στο Κολωνάκι τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού επί εποχής νταμπλ. Σκοπός του ραντεβού είναι να μάθουν τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα και να ζητήσουν από αυτόν να συνδράμει οικονομικά προκειμένου να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα