Αν ήταν καλά ο Ρούντολφ…

Αν ήταν καλά ο Ρούντολφ…

Αν ήταν καλά ο Ρούντολφ…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για το ματς με τον Άρη και για το πως ο Ρούντολφ θα μπορούσε να είχε βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αν δεν ήταν τραυματίας.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αρη μπορεί βαθμολογικά να μην έχει πλέον μεγάλη αξία, αφού το πρωτάθλημα πέταξε, αλλά έδειξε για άλλη μία φορά πως πλήρωσε η ομάδα την απουσία κάποιων παικτών λόγω τραυματισμού. Στους Λέτο, Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Μπουμσονγκ, προσθέτουμε και τον Ρούντολφ. Φορ με την ταχύτητα και την εκτέλεση του Ούγγρου ο Παναθηναϊκός δεν έχει μετά τον τραυματισμό του Λέτο.

Δυστυχώς ο Ρούντολφ στην διάρκεια της χρονιάς έκανε συνέχεια θεραπείες από μυικούς τραυματισμούς και κόντρα στον Αρη είδαμε τι έχασε ο Παναθηναϊκός. Το γκολ, που έβαλε ήταν γκολ φορ. Γκολ και κίνηση που δεν την έχει ο Τοτσέ και που σε συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπορούν να το κάνουν οι Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος πολύ απλά διότι και οι δυό τους δεν είναι φορ περιοχής, αλλά περιφερειακοί επιθετικοί. Μετά από καιρό είδαμε κεφάτο Κουίνσι, αλλά θα προτιμούσα να τον έβλεπα έτσι στα ντέρμπι, που κρίθηκε το πρωτάθλημα.

Τώρα είναι λίγο αργά. Αυτή την φορά ο Φερέιρα ρίσκαρε με τις αλλαγές, όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες και δικαιώθηκε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβαλε και Νίνη και Ρούντολφ, όταν ο αντίπαλός του αν και έπαιζε με παίκτη περισσότερο απέσυρε επιθετικό και έβαλε αμυντικό χαφ. Ο Αρης είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Νέτο, όπου ο Καρνέζης έκανε εκπληκτική απόκρουση και έδειξε γιατί δεν χάνει την θέση του βασικού στον Παναθηναϊκό και γιατί παίζει πλέον στην Εθνική. Από κει και πέρα , όμως, έτσι όπως έπαιξαν οι δύο ομάδες ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός έδειχνε να είναι πιο κοντά στη νίκη από τον ανευρο, άγευστο, άτολμο Αρη.

Με λίγα λόγια παίκτες και Φερέιρα εξακολουθούν και κάνουν τα πάντα για να μην διασύρεται η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου σε αντίθεση με τα όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο. Ο κόσμος είναι στα όρια του, όπως φάνηκε και στη συγκέντρωση της Θύρας 13 στον «Τάφο του Ινδού» και οι παίκτες με τον προπονητή, λένε επίσης όχι στον διασυρμό. Η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να μην συνεχιστεί ο διοικητικός διασυρμός της ομάδας.

Και κάτι για τον Σιδηρόπουλο. Σωστή η κόκκινη του Σπυρόπουλου, δεν έκανε το ίδιο με τον Σανκαρέ, όπου έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη σε μία φάση.

ΥΓ1: Τέτοια ημέρα πριν από οκτώ χρόνια έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Κυράστας. Οσα χρόνια και να περάσουν δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το γιατί θα το γράψω αύριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.