Δεν ΠΑΣ, μένεις στην Σούπερ Λίγκα!

Απόστολος Παγώνης
Δεν ΠΑΣ, μένεις στην Σούπερ Λίγκα!

bet365

Μόνο Πρωτοπριλιάτικο δεν ήταν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Πλέον η Τούμπα είναι ο κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ. Σε ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε αυτή την φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι σε δύο λάθη των παικτών του Δικεφάλου πέτυχαν δύο γκολ με τους Βίσλα(7’) και Γεωργίου(71’). Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να μειώσει το σκορ με τον Παπαζογλου(72’)

Με Μπαλάφα και Τσουκαλά

Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να τοποθετήσει τον Μπάλαφα δίπλα στον Τσιρίλο όπου και συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκίνησε με τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σνάουτσνερ και αριστερά τον Λίνο. Αμυντικά χαφ οι Λάζαρ και Τσουκαλάς, στον άξονα ο Γιάννου ενώ στις πτέρυγες οι Σαλπιγίδης και Γεωργιάδης. Τέλος στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Με 4-2-3-1 ο ΠΑΣ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχοντας τρεις σημαντικές απουσίες επέλεξε τους Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Ντάσιος, αριστερά ο Βάλντερσον και αμυντικό δίδυμο οι Πάντος και Μιχαηλ. Αμυντικά χαφ οι Κυριάκος και Ανδράλας, στον άξονα ο Ζαμπρέλα, ενώ στις πτέρυγες οι Γεωργίου και Μπεσέρα. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης ο Βίλα.

Δεν υπάρχουν πλέον συμπτώσεις

Όταν κάτι επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα παύει να είναι σύμπτωση. Σε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα οι παιδικές ασθένειες συνεχίζουν και ταλαιπωρούν την ομάδα του Μπόλονι που δέχθηκε γκολ μόλις στο 70 λεπτό. Στην πρώτη κατεβασιά του ΠΑΣ ο Βίλα άνοιξε το σκορ. Ο Χαλκιάς δεν έδιωξε σωστά με τον επιθετικό των Ιωαννίνων να παίρνει το ριμπάουντ και χωρίς κανέναν αμυντικό δίπλα με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ 0-1.

Δοκάρι με τον Αθανασιάδη

Ο ΠΑΟΚ δεν αποσυντονίστηκε μετά το γκολ. Προσπάθησε και πίεσε την εστία του Κηπουρού ζητώντας την ισοφάριση. Στο 19ο λεπτό ο Σνάουτσνερ από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα ο Αθανασιάδης κέρδισε στον αέρα τον Μιχαήλ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

«Γίναμε Αγγλία»

Οι Θεσσαλονικείς ναι μεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά επέλεξαν μια λανθασμένη ανάπτυξη που έμοιαζε με αγγλικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή ανάπτυξη από τις πτέρυγες και σέντρες για το κεφάλι του σέντερ φορ. Ο Τούμπα που έγειρε από την δεξιά πλευρά με τους Σαλπιγγίδη και Σνάουτσνερ να παίρνουν τις περισσότερες προσπάθειες καθώς ο Γεωργιάδης δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του. Είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο από την στατιστική υπηρεσία με τον ΠΑΟΚ 7 προσπάθειες όμως καμία δεν ήταν προς την εστία του Κηπουρού.

Κράτησε εύκολα το 0-1

Ο ΠΑΣ είχε «ταμπουρωθεί» στην εστία του Κηπουρού και κρατούσε σχετικά εύκολά το μηδέν στην άμυνα. Άλλωστε ο στόχος στο ημίχρονο είχε επιτευχθεί και με το παραπάνω με το γκολ που πέτυχε ο Βίλα στο 7ο λεπτό.

Μέσα ο Παπάζογλου

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πίεζε στην επανάληψη για την ισοφάριση όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Ο Μπόλονι αποφάσισε να ανοίξει πρώτος των χωρών των αλλαγών με τον Παπάζογλου να μπαίνει στο παιχνίδι στη θέση του Γιάννου.

Γεωργίου και 0-2

Ότι δεν μπορούσε να πετύχει ο ΠΑΟΚ, το γκολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα το έκανε και μάλιστα με πολύ εύκολο τρόπο. Στο 70’ ο Γεωργίου έφυγε στον αιφνιδιασμό μετά από λάθος του Τσιρίλο βρέθηκε απέναντι στον Χαλκιά και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ

Μείωσε με Παπάζογλου

Η απάντηση του Δικεφάλου ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Νιμανί γύρισε ωραία στον Παπάζογλου που έπιασε το σουτ και αφού η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ κατέληξε στα δίχτυα του Κηπουρού

Έσωσε ο Βάλντερσον

Άγγιξε την ισοφάριση στο 84’ ο ΠΑΟΚ με τον Βάντερσον να κόβει την τροχιά της μπάλας προς την εστία του Κηπουρού. Ο Λίνο μετέφερε την μπάλα στα καρέ του τερματοφύλακα του ΠΑΣ με τον Παπάζογλου να πιάνει την κεφαλιά και τον Βραζιλιάνο αμυντικό να σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση.

MAN OF THE MATCH: Ο Βάλντερσον μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, ωστόσο στο 84ο λεπτό ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ για ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα υπέπεσαν στα ίδια λάθη. Λάθη τα οποία φαίνεται πως δεν διορθώνονται και αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα των τελευταίων αγωνιστικών

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Πολλά ήταν τα τρεξίματα του Γεωργίου σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο χαφ του ΠΑΣ αντέδρασε σωστά στη φάση του γκολ καθώς τοποθέτησε σωστά το σώμα του αδειάζοντας τον Τσιρίλο και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το γκολ.

Η ΓΚΑΦΑ: Σε ένα ακόμα παιχνίδι υπήρξε τσαπατσουλιά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Από λάθη τα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του Μπόλονι έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πετύχουν δύο γκολ

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς λάθη διαιτήτευσε ο Δασκαλόπουλος την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Νίκη σωτηρίας πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του ΠΑΟΚ και πέτυχαν μια παλικαρίσια νίκη. Ο Δικέφαλος ότι πετυχαίνει εκτός του καταστρέφει στην Τούμπα. Η ομάδα του Μπόλονι αγνοεί ην νίκη μέσα στην έδρα του από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.


ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μπαλάφας, Λίνο, Λάζαρ, Τσουκαλάς(72’ Παναγιωτούδης), Γιάννου(56’ Παπάζογλου), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης(65’ Νιμανί), Αθανασιάδης.


ΠΑΣ Γιάννενα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος,(74’ Τζάνης) Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου, Ζαπρέλα, Βάντερσον

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα