Στο γήπεδο υπάρχει!

Νίκος Αθανασίου
Στο γήπεδο υπάρχει!

bet365

Ο ανύπαρκτος διοικητικά Παναθηναϊκός, στον αγωνιστικό χώρο έχει... σφυγμούς! Με γκολ του «εξαφανισμένου» Ρούντολφ κέρδισε 1-0 τον Άρη, για τον οποίο ολοκληρώθηκε η χρονιά καθώς δεν... προλαβαίνει τα πλέι οφ!

Με Λάζαρο κορυφή

Κανείς στον Παναθηναϊκός δεν ξέρει τι ξημερώνει στην ομάδα, ωστόσο, το ποδοσφαιρικό τμήμα οφείλει να συνεχίσει να παλεύει για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» μόνοι τους μάχονται μέσα στο γήπεδο, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ζητά νίκη και καλή εμφάνιση στο άδειο λόγω της γνωστής τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε τον Καρνέζη κάτω από την εστία, αριστερά στην άμυνα ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Μπουμσόνγκ με τον Καντέ κεντρικό δίδυμο. Βιτόλο, Σιμάο και Ζέκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Κουίνσι δεξί εξτρέμ, τον Κλέιτον αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο στη κορυφή. Κλέιτον και Κουίνσι άλλαζαν ανά τακτά χρονική διαστήματα πτέρυγες.

«Πράσινη» ανούσια υπεροχή

Ένας Παναθηναϊκός με όρεξη αλλά χωρίς ουσία στη τελική πάσα και ένας Άρης που προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα του στις αντεπιθέσεις ήταν όλο το… ζουμί από το πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και καθαρό μυαλό, ώστε να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη. Όλο και όλο ένα σουτ του Βιτόλο είχαν οι γηπεδούχοι, το οποίο «έβγαλε» ο πορτιέρο των «κιτρίνων».

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά τους χώρους, δεν άφηναν περιθώρια στον Παναθηναϊκό και μάλιστα έχασαν τη μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου, με τον Καρνέζη να λέει «όχι» στο τετ-α-τετ του Νέτο στο 20’.

Ρούντολφ… η εμφάνιση!

Στην επανάληψη η αποβολή του Σπυρόπουλου στο 59’ έδωσε στον Άρη το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο, ο τεχνικός των «κιτρίνων»… φοβήθηκε το ματς, έβγαλε τον Τρινταφυλλάκο για να ρίξει στη μάχη τον Πρίττα την ώρα που ο Φερέιρα έδειχνε πως θέλει περισσότερο να πάρει το παιχνίδι, με την είσοδο των Νίνη και Ρούντολφ και παίζοντας με τρεις στην άμυνα.
Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε να επηρεάζεται από το μειονέκτημα, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε με τον Κουίνσι κυρίως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Γκανέζος άφηνε τις προσπάθειες εκνευριστικά… μισές αλλά στο 82’ «έφτιαξε» το γκολ της ομάδας του.

Μετά από τρεις μήνες απουσίας(11/1 με Πανιώνιο στο κύπελλο) και αφού τον είχαν ξεχάσει μέχρι και στην… Παιανία, ο Ρούντολφ έδωσε την λύση στο «τριφύλλι». Με πολύ ωραίο τελείωμα στο 82’ άφησε… άγαλμα τον Βελλίδη και χάρισε στον Παναθηναϊκό ένα επαγγελματικό «τρίποντο» με το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

MAN OF THE MATCH: Φτάσαμε Απρίλιο για να δείξει έστω και κάτι θετικό. Ο Ρούντολφ που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς, επέστρεψε απόψε μετά από τρεις μήνες πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα. Εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μπορεί να άφησε σχεδόν όλες του τις προσπάθειες μισές αλλά ήταν ίσως ο μοναδικός παίκτης από τις δύο ομάδες που είχε διάθεση να δημιουργήσει. Ο Κουίνσι, πάντως, πήρε το… αίμα του πίσω στη φάση του «πράσινου» γκολ, με την ασίστ του στον Ούγγρο επιθετικό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η δυστοκία των ποδοσφαιριστών του Άρη στις μεγάλες φάσεις που δημιούργησαν. Οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι παραπάνω από το ΟΑΚΑ αν ο Νέτο στο πρώτο και ο Τριανταφυλλάκος στο δεύτερο ημίχρονο ευστοχούσαν σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ απέναντι στον Καρνέζη.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει ολοκληρωτικά στον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο διεθνής μπακ του Παναθηναϊκού στο 58’ δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη πιάνοντας από τον λαιμό τον Γιαννιώτα. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, την οποία όμως άφησε με παίκτη λιγότερο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κανένα πρόβλημα για τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του. Σωστά ο ρέφερι της αναμέτρησης αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Νίκο Σπυρόπουλο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 59’ με την αποβολή του Σπυρόπουλου. Ο Άρης… φοβήθηκε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και «τιμωρήθηκε» από τον Ρούντολφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα